Google Home-appen får en makeover på Android och iOS

Google Home Hub.jpg © YouTube

Ägare av iPhone och Android smartphones, Google Home-appen har ett nytt utseende och för med sig sin del av förändringar.

För några veckor sedan erbjöd Mountain View-företaget redan en första omdesign av Google Home. Idag tar den amerikanska jätten sig an ett annat segment av sin ansökan.

Google Home-flödet får en makeover

Google Home-appen är bra för att få en överblick över vad som händer i ditt hem. Det låter dig konfigurera, hantera och kontrollera dina olika anslutna enheter. Men för en tid sedan passade appen på att uppdatera sig själv för att ytterligare förbättra din upplevelse inom Googles ekosystem.

Kort efter att ha gjort olika förbättringar av sin assistent attackerar Google nu sin Home-applikation. Från och med nu listas alla evenemang som äger rum i ditt hus på fliken “Händelser”, som finns längst ner till höger i applikationen. Du kan sedan ignorera en händelse via en trepunktsmeny, eller komma åt dess detaljer för att utföra en verifiering. Dessutom, för att förbättra det visuella utseendet och den övergripande användbarheten av appen, är varje händelse nu markerad med en ikon, följt av en snabb beskrivning och en knapp som ger information om dina enheter. .

Appen kommer också att kunna dela med dig av några tips för att förbättra ditt smarta hem. Dessutom har historiken flyttats till det övre högra hörnet av skärmen för att göra det lättare att komma åt. Med andra ord, här är en uppdatering som gör Google Home till en mer intuitiv app än den redan var och erbjuder ett renare, mer läsbart användargränssnitt.

Om samma ämne:
Google Assistant vill göra det inte längre ett jobb att ändra sina inställningar

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button