Google har släppt den senaste mjukvaruuppdateringen för Pixel 4 och 4…

Om du har köpt en Pixel 4 under de senaste tre åren måste du vänja dig vid tanken att det inte kommer att finnas fler OS-uppdateringar. Enligt Android Police har Google redan tillhandahållit sin senaste garanterade mjukvaruuppdatering för Pixel 4 och 4 XL, som ursprungligen planerat. Du kanske är beroende av inget annat än från standardsortimentet av mindre buggfixar och säkerhetsuppdateringar, men du behöver inte förvänta dig mer. Även om det är känt att Google kommer att tillhandahålla en sista uppdatering som en avskedspresent, är det inte känt när (eller om) detta kommer att hända.

Det finns fortfarande några Pixel 4-familjemedlemmar som omfattas. Pixel 4a förväntas fortsätta att få uppdateringar av version vanliga och säkerhetskorrigeringar till augusti 2023, medan Pixel 4a-skyddet 5G det är bara garanterat fram till november samma år. Och om du äger en Pixel 6 kan du vila lite tystare.

Google släpper en uppdatering

Denna produktfamilj är den första av Google få fem års garanti på säkerhetsuppdateringar, så det finns ingen anledning att förvänta sig att den ska bli föråldrad före hösten 2026. Naturligtvis kommer din Pixel 4 inte att förfalla så fort den släpps. Google kunde snabbt utföra nödkorrigeringar för allvarliga säkerhetshål, som de borde behålla arbetssätt Androids flaggskepp under en tid.

Uppdateringar av tjänster och applikationer från Google Play bör hålla Androids flaggskepp användbart. Men om du är beroende av ett ständigt utbud av mjukvaruuppdateringar bör du förmodligen överväga att köpa en ny telefon. Även om Google kanske inte har planerat introduktionen av Pixel 7 för den här veckan för att locka kunder som uppdaterar sina enheter, är lanseringen definitivt läglig.

Relaterade Artiklar

Back to top button