Google har blivit galen: 7 gratisappar kommer till Play Butik men bara för ett fåtal …

När vi diskuterar de olika operativsystemen och särskilt smartphones, slutar vi med att prata om de företag som dominerar sektorn. Det handlar inte bara om jättarna som bygger mobila enheter, utan också de som ger det en själ, en intern plattform och något att bygga utveckling på. Android det är helt klart operativsystemet att slå ur denna synvinkel, särskilt i ljuset av de resultat som erhållits under de senaste åren. Vi talar om en lösning som genereras av Google nu för flera år sedan i syfte att nå det herravälde som utövas idag.

Verkligen grön robot lyckas gräva ett ganska djupt spår med konkurrenterna, som bara inte kan hänga med. Att bevisa det skulle inte bara vara Äpple men också Microsoft med hans Windows som skulle ha tappat mark mot en mobilplattform som Googles. Under en tid har användare märkt en viss böjning av plattformen som alla känner till Play Butik i att lansera helt gratis betalda titlar. Faktum är att det även idag finns olika innehåll som kan laddas ner utan att betala.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon med den bästa rabattkoder vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan äntligen bli rika på innehåll utan att betala

I listan nedan finns allt innehåll som Android erbjuder fri till sina användare i Play Butik, här är listan med direktlänkar:

Relaterade Artiklar

Back to top button