Google handlar på Samsung för sin Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 © © Google

Vi vet nu mer om de olika mål som Google valt för sin framtid Pixel 7 och Pixel 7 Pro.

Vi är bara några veckor kvar till lanseringen av nästa Google-smartphone och deras tekniska blad avslöjas gradvis.

En Pixel 7 presenterades innan den officiella presentationen

Sökmotorn har aldrig kunnat hålla sina produktmeddelanden hemliga och har under flera år föredragit att förutse läckor genom att avslöja några element på sina framtida smartphones innan tiden.

Så här upptäckte vi designen av Pixel 7 och Pixel 7 Pro under Google I/O 2022. Företaget hade verkligen visat några bilder på sina nästa telefoner, utan att avslöja mer om de planerade funktionerna eller databladet.

Kameran är den starka punkten i Pixel-smarttelefonsortimentet och de få bilder som delas av Google visar att även i år kommer linserna att vara särskilt imponerande.

Vi vet nu mer om var och en av dem tack vare koden för den senaste Android 13 beta, som innehåller lite information om dem som grävts fram av utvecklaren Kuba Wojciechowski.

Google återvinner till stor del Pixel 6-sensorer

Google bör därför utrusta sig till stor del med Samsung för dessa två 2022 smartphones.

Pixel 7 bör till att börja med ha en 50-megapixel ISOCELL GN1-huvudsensor med en storlek på 1/1,31 tum och som kan filma i 4K 60fps. Den skulle stödjas av en ultravidvinkelsensor, 12-megapixeln IMX381 som köptes denna gång från Sony. Google Pixel 7 skulle därför ärva samma fotokonfiguration som sin föregångare Pixel 6.

Pixel 7 Pro skulle använda samma 50 MP Samsung ISOCELL GN1, ett 12 MP Sony IMX381 ultravidvinkelobjektiv, men också ett nytt teleobjektiv, 48-megapixeln Samsung ISOCELL GM1. Pixel 6 Pro hade en Sony IMX576 med en liknande definition.

Båda enheterna skulle äntligen dra nytta av en 11-megapixel Samsung ISOCELL 3J1 frontsensor med Dual Pixel autofokus och möjligheten att fotografera i 4K.

Kuba Wojciechowski ger också andra detaljer, den här gången om fotodelen av Pixel Tablet-pekplattan som ska släppas 2023. Enheten ska bära två 8-megapixel främre och bakre linser, möjligen Sony IMX355-sensorer på fram- och baksidan.

Källa: Sam-Mobile

Relaterade Artiklar

Back to top button