Google Foton kommer att förbättra dina minnen

Google Foto © BigTunaOnline / Shutterstock.com

de programvara för fotolagring är uppdaterad med nya sätt att se dina vackraste bilder från semester eller utflykter med vänner.

Smartphones som specialiserar sig på fotografering tvingar oss att ta hundratals, till och med tusentals bilder varje år och det är ofta omöjligt att hitta dina vackraste bilder under månaderna.

Minnen för att hitta dina vackraste bilder bland tusentals lagrade foton

Google Photos har introducerat en “Memories”-funktion för detta, som består av att klassificera de bästa bilderna efter olika kriterier som platsen för fotograferingen, datumet för händelsen eller till och med upprepningar som dina vänners eller dina barns födelsedagar.

De bilder som presenteras i form av små animerade bildspel, är det således lätt att med några få klick komma ihåg en vacker händelse eller en veckas semester med de bästa bilderna som väljs automatiskt av algoritmerna som ställts in av Google.

Sökjätten har under de senaste timmarna meddelat en uppdatering av sin Google Photos-applikation på både iOS och Android som syftar till att avsevärt berika denna “Memories”-funktion med nya presentationsalternativ.

Google Foto väcker minnen till liv och erbjuder nya alternativ för de mest kreativa

Från och med nu kommer de små bildspelen att erbjuda för varje bild en zoomeffekt i bilden för att ge mer dynamik till dina minnen. På samma sätt kommer Google Photos att kunna använda bilder tagna med mycket nära intervall från varandra för att animera dem för att återigen ge mer liv åt dina bilder, vilket varumärket kallar Filmiska bilder.


Om du känner dig kreativ kan du även göra collage med Google Foto. Allt du behöver göra är att välja en bakgrund från de som erbjuds av applikationen och sedan välja dina favoritbilder för att skapa din lilla personliga fotoram. Google indikerar att skapelser av artister kommer att berika mallar erbjuds under de kommande månaderna.

Google Foto-kollage © © Google

Äntligen kommer Android-användare att kunna dela sina minnen genom att behålla layouten, de olika effekterna och bakgrundsmusiken och på så sätt återuppleva sina största ögonblick.

Den senaste Google Photos-uppdateringen bör landa på både Google Play Store och App Store under de kommande dagarna.

Google Foton

Att ladda ned

Google Foton

  • Gratis app upp till 15 GB lagringsutrymme
  • Många effekter med hjälp av artificiell intelligens
  • Förvaring och bättringar på ett ställe

Google Photos är inte bara ett bildlagringsutrymme. Det är också en liten fotoredigeringsstudio som kommer att glädja allmänheten med sina många alternativ och AI-förbättringslägen.

Google Photos är inte bara ett bildlagringsutrymme. Det är också en liten fotoredigeringsstudio som kommer att glädja allmänheten med sina många alternativ och AI-förbättringslägen.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button