Google förnyar något ergonomin i sin Google Recorder-applikation

Google Recorders logotyp © Google

Liksom många av varumärkets andra appar genomgick Google Recorder en mindre ansiktslyftning i oktober förra året för att matcha Material You, de nya designriktlinjerna rullades ut med Android 12
.

Mountain View-företaget har inte för avsikt att sluta där och har precis implementerat en uppdatering av sin Recorder (alias Google Recorder) som medför vissa förändringar i dess ergonomi.

Vissa ergonomiska förändringar

Google Recorder 3.5 är här, med några gränssnittsändringar. Bortom hemskärmen som ökar i avstånd, förbättrade rullande animationer och ankomsten av en ny sökfält, finns alla nyheter främst i inspelningsmenyerna, som vinner i klarhet och harmonisering. Knapparna för snabbspolning framåt och bakåt expanderar till samma storlek som uppspelnings-/pausknappen, som för övrigt ändras från en rundad rektangulär design till en enkel cirkel.

Google Recorder design © XDA Developers
Google Recorder design © XDA Developers

© XDA-utvecklare

Ljud- och transkriptionsknapparna är nu centrerade och grupperade för att byta direkt, medan ljudförhandsvisningen nu är separerad i ett rektangulärt block med rundade kanter för att sticka ut från resten.

Google Recorder design © XDA Developers

Mer intressant är att Google Recorder nu har en snabbinställningar-knapp som låter dig börja spela in och sedan stoppa och spara den utan att behöva starta applikationen.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button