Google Earth: Nu kan du se hur jorden har förändrats under åren

Vi pratar om den största uppdateringen av Google Earth av historien. Vad den nu tillåter är otroligt och kommer att hålla alla klistrade vid skärmarna. Det är äntligen möjligt se hur jorden har förändrats genom åren. Dess små och stora förändringar, av vilka några oroar många eftersom de avslöjar klimatförändringarna på gång. Här är vad det är och hur det är möjligt komma åt den.

Tack vare Timelapse med Google Earth kan du se jordens ålder

där ny funktion som låter dig se jorden åldrande på Google Earth kallas Timelapse. Tack vare 20 miljoner satellitbilder det är möjligt att beundra hur vår planet har förändrats på 27 år. Du kan se ändringarna från 1984 till idag.

Få tillgång till den det är väldigt enkelt, klicka bara på den här länken och välj i Google Earth, via sökruta, platsen av intresse för att studera förändringarna. För de mindre erfarna, genom att klicka på ikonen längst upp till vänster i form av fartygets roder Google Earth kommer att tillhandahålla flera guidade turer. Nästan 1 000 videor har laddats upp och kan användas fritt.

Under sökfältet presenterar Google Earth också några intressanta förslag. bland dessa är “Föränderliga skogar” eller “Energikällor” och även “Global uppvärmning“. Kort sagt är det ett väldigt speciellt material som han efterfrågat miljontals timmars arbete och samarbetet mellan experterna på Skapa Lab av Carnagie Mellon University.

Användbart för alla, men speciellt för undervisning

Den här nya Google Earth-funktionen är användbar för allamen framför allt vem den är skyldig lära. Här är de alternativa materialen som finns tillgängliga under distansutbildning. På så sätt kan visuell information delas som entusiasmerar unga elever.

Se med egna ögon de skrämmande resultaten av klimatförändringarna ellerurban expansion som tar utrymme från naturen, låter framtida generationer förstå hur viktigt och oumbärligt a byte av riktning.

Också Google kartor eftersom uppdateringar inte är ett skämt, är det några fantastiska nyheter på väg.

Relaterade Artiklar

Back to top button