Google Duo: Det nya gränssnittet kan vara mycket uppskattat

Enligt ett inlägg på supportforum tidigare denna vecka, Duo kommer snart att dekoreras med en knapp ‘nytt samtal‘, som kommer att expandera till ett standard Duo-samtal, gruppsamtal, ‘hemsamtal’ (d.v.s. smarta skärmar och högtalare anslutna till ditt hem/assistent) och en länk för att se grupper och kontaktlistor. Befintliga funktioner kommer att flyttas för att underlätta denna förändring.

Google-representanten sa att uppdateringen kommer att rullas ut nästa veckor. Det ska bli intressant att se om utvecklingsteamet genom att fokusera på användarvänlighet kommer att kunna locka fler användare till appen. A Twitter-användare har redan identifierat det nya gränssnittet, men det har ännu inte distribuerats till användarna.

Google Duo: uppdateringen kommer att finnas tillgänglig under de kommande veckorna

Den nya uppdateringen för Google Duo kommer att ge en designa om till appens startskärm genom att flytta några knappar och funktioner för att göra det enklare och smidigare. Den nya designen introducerar en “Nytt samtal”-knapp placerad på huvudskärmen, vilket gör det lättare att starta ett nytt samtal, skapa en grupp, visa grupper och kontaktlistor.

Alternativet för skapa nya grupper har flyttats under knappen “Nytt samtal” som en del av omdesignen. Tidigare hade den en egen knapp på huvudskärmen. Befintliga grupper och kontakter kan nu upptäckas från sökfältet eller ny knapp.

Tack vare detta nytt gränssnitt, ser appens startskärm bättre organiserad och renare ut. Dessutom kommer viktiga funktioner nu att vara tillgängliga från en enda knapp, vilket gör appens gränssnitt lättare att använda. Den nya uppdateringen kommer att rullas ut till användare under de kommande veckorna, enligt Google.

Relaterade Artiklar

Back to top button