Google Chrome-problem och problem med Windows 10

Google Chrome webbläsare(Google Chrome) kombinerar en minimalistisk design med sofistikerad teknik för att göra det snabbare, säkrare och enklare att surfa på webben. Även om upplevelsen är stor, kan det finnas vissa fall av flera problem som kan uppstå vid användning Krom . Det här inlägget talar om några av de problem du kan stöta på när du använder webbläsaren Krom i Windows 10/8/7 och hur man löser dem.

(Google Chrome)Problem och lösningar Google Chrome

I de flesta fall kan det hjälpa dig att återställa Chrome-webbläsarens inställningar till standard, men om det inte fungerar, se dessa lösningar för specifika problem med Krom.

ett] Pekskärm(pekskärm) fungerar inte när den används Krom

För vissa surfplattanvändare, efter att ha uppgraderat till Windows 10 pekskärmen slutade fungera Krom . Det fungerar bra i standard webbläsare Windows, men problemet kvarstår med (fönster)Krom i Windows 10 . Tillräckligt(Ganska) Konstigt eftersom pekskärmen fungerar bra den första veckan eller så efter att ha uppgraderat till Windows 10 men inget svar efter några dagar. För att lösa det här problemet,

Gå till sidan chrome://flags

Hitta kryssrutan ” Aktivera beröringshändelser(Aktivera Touch Events).

Välj Sätta på(Aktivera) i rullgardinsmenyn.

Starta om Chrome.

2] Krom startar inte efter uppgradering till Windows 10

Grundorsaken till det här problemet är filer som inte tas bort under en uppgradering eller ominstallation. Så först, ta bort Krom och ta sedan bort allt skräp som finns kvar med hjälp av något gratis skräprensningsverktyg som CCleaner och installera Google Chrome igen.

RÅD(DRICKS) . Chrome Connectivity Diagnostics Plugin (Chrome Connectivity Diagnostics Plugin) av Google kan hjälpa dig att kontrollera nätverksanslutning(Nätverksanslutning) .

3]Google Chrome är långsam

Om webbläsaren Krom ditt arbete är långsamt, stäng av det hårdvaruacceleration(Hårdvaruacceleration) och se om det hjälper. Om du inaktiverar funktionen för hårdvaruacceleration kan situationen förbättras. Så här inaktiverar du hårdvaruacceleration(Hårdvaruacceleration) in Krom :

Gå till Inställningar.

Klicka på Visa avancerade inställningar.

I avsnittet System, avmarkera ” Använd hårdvaruacceleration om tillgänglig(Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt).

Starta om Chrome.

Problem med google chrome

Den här visuella guiden om hur du snabbar upp Google Chrome kan intressera dig.

4]Ändringar teckensnitt in (Font)Krom efter att ha uppgraderat till Windows 10

Om efter uppgradering till Windows 10(Windows 10) Konstiga teckensnitt som börjar dyka upp på webbsidor, prova det här!

Gå till sidan chrome://flags

Slå på flaggan Inaktivera DirectWrite.(Inaktivera DirectWrite)

inaktivera direkt

Starta om Chrome.

Se det här inlägget om Google Chrome fryser eller kraschar, och det här om du ofta ser en Aw, Snap! felmeddelande i webbläsaren Google Chrome.

Google Chrome webbläsaren kombinerar en minimal design med sofistikerad teknik som gör surfandet snabbare, säkrare och enklare. Även om upplevelsen är fantastisk, kan det finnas några fall av några problem som kan uppstå när du använder Chrome. Det här inlägget tar upp några av de problem du kan möta när du använder webbläsaren Chrome på Windows 10/8/7, och sätt att lösa problemen.

Google Chrome problem och lösningar

I de flesta fall kan det hjälpa dig att återställa webbläsarinställningarna för Chrome till standard, men om det inte gör det, se dessa lösningar för specifika Chrome-problem.

1]Pekskärmen fungerar inte när du använder Chrome

För vissa surfplattor, efter en uppgradering till Windows 10, slutade pekskärmen att fungera i Chrome. Det fungerar bra i Windows aktiewebbläsare, men problemet kvarstår med Chrome i Windows 10. Ganska udda, eftersom pekskärmen fungerar bra under den första veckan eller så efter uppgradering till Windows 10, men svarar inte några dagar senare. för att lösa det här problemet,

Gå till sidan

Söka efter Aktivera Touch Events flagga.

Välj från rullgardinsmenyn.

Starta om Chrome.

Google Chrome problem och lösningar

2]Chrome startar inte efter Windows 10-uppgradering

Den primära orsaken till detta problem är filer som inte tas bort under uppgraderingen eller ominstallationen. Så, i första hand, avinstallera Chrome och ta sedan bort allt skräp som finns kvar med hjälp av något gratis skräprensningsverktyg som CCleaner och installera Google Chrome igen.

DRICKS: Plugin för Chrome Connectivity Diagnostics från Google kan hjälpa dig att testa din nätverksanslutning.

3]Google Chrome går långsamt

Om webbläsaren Chrome går långsamt för dig, inaktivera hårdvaruacceleration och se om det hjälper. Om du inaktiverar funktionen hårdvaruacceleration kan situationen förbättras. Så här inaktiverar du hårdvaruacceleration i Chrome:

Gå till Inställningar.

Klicka på Visa avancerade inställningar.

Rensa under SystemAnvänd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt“.

Starta om Chrome.

Google chrome problem

Den här visuella guiden om hur du snabbar upp Google Chrome kan intressera dig.

4]Teckensnittsändringar i Chrome efter uppgradering till Windows 10

Om konstiga teckensnitt börjar dyka upp på webbsidor efter uppgradering av Windows 10, prova detta!

Gå till sidan.

Aktivera Inaktivera DirectWrite flagga.

Inaktivera Direct

Starta om Chrome.

Relaterade Artiklar

Back to top button