Google Chrome: på Android kan du nu förhandsgranska en sida innan du öppnar den

Chrome Clubic © Clubic.com

Webbläsaren Google Chrome på Android
skaffar en ny förhandsgranskningsfunktion för webbsidor, som utnyttjar funktionssättet för de nyligen implementerade flikarna.

En ny funktion rullas ut till Android-versionen av webbläsaren Chrome: förhandsgranskning av sidan.

Läs också:
Google Chrome 89 tillgängligt: ​​Progressiva webbappar är berikade med offlineupplevelser

Förhandsgranskning av sidan kommer till Chrome

Alternativet visas nu efter ett långt tryck på en länk, mellan “ Öppna fliken för privat surfning “och” Kopiera länk adress “. Genom att välja “ Förhandsgranskningssida », får du tillgång till dess förhandsvisning, så att du snabbt kan kontrollera om det föreslagna innehållet motsvarar din sökning innan du öppnar sidan helt.

Det är faktiskt till och med möjligt att konsultera en hel sida i detta förhandsgranskningsformat, att klicka på andra länkar, kort sagt för att navigera normalt.

Chrome-förhandsgranskning © Alexandre Schmid för Clubic

En svep nedåt eller en tryckning på krysset längst upp till höger gör att du kan avsluta förhandsvisningen och återgå till föregående sida. Bredvid krysset ger en ikon möjlighet att öppna sidan ordentligt i en ny flik.

Läs också:
Chrome: Google gör övergången från en profil till en annan mycket enklare

Ett nytt gränssnitt för att hantera flikar

Fliken i fråga grupperas sedan i en mapp med flikar som även inkluderar källsidan från vilken du startade förhandsgranskningen.

Som en påminnelse, den senaste stora uppdateringen av Chrome på Android gav ett helt nytt gränssnitt av flikar i form av ett rutnät, vilket gör det möjligt att se fler flikar samtidigt än med kortsystemet vertikalt.

Detta användargränssnitt erbjuder också möjligheten att gruppera flikar på ett mycket intuitivt sätt, genom att skjuta, vilket förhandsgranskningsfunktionen använder.

Uppdateringen görs av Google endast på serversidan, så du behöver inte ladda ner eller installera något om du redan har Google Chrome för Android version 89.

Bästa Android-mobilwebbläsaren – Jämförelse 2021 | Clubic

Mobil webbläsare: Clubic jämför de 10 bästa leverantörerna för tillfället för att guida dig, oberoende och objektivt.
Läs mer

Källa: 9To5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button