Google Chrome: hur du fjärrstyr din dator med den nya gratisappen

Google Chrome är en av de mest använda webbläsarna i världen. Med ett stort antal uppdateringar och ytterligare komponenter, representerar den den bästa appen för webbsurfning och åtkomst till nätverkstjänster på Internet.

En funktion som många användare ännu inte har upptäckt är att konfigurera med Google Chrome Desktopprogrammet som kan användas gratis för att fjärrstyra PC och Mac. Låt oss ta reda på hur det fungerar och hur mycket som har förändrats med tillkomsten av ny uppdatering.

Google Chrome Desktop: kan inte missa i din arsenal av applikationer

Den nya grafiska designen av appen i fråga räknas med stöd av mörkt läge. S.Jag presenterar alltså på ett ytligt sätt denna funktionalitet som säkerställs av Google för fjärrkontroll av persondatorer från andra datorer och från mobila enheter som Android- och iOS-telefoner och surfplattor.

Den är tillgänglig i flera år i arsenalen av avancerade användare och låter dig ansluta, som förväntat, till en annan enhet som är ansluten till nätverket förutsatt att Google Chrome webbläsare. Ursprungligen tillgänglig som en förlängning från webbläsarmarknadsbutiken, designades den om 2019 för att bli fullt funktionell och användarvänlig som en webbapp.

Du kan växla från ljus till mörkt läge med ett enkelt klick på lämplig ikon längst ner till höger. Vikten av produkten visar sig när det är nödvändigt att hämta filer från hem- eller kontorsdatorn. Faktum är att genom att lämna enheten öppen med Google Chrome installerat är det möjligt att hämta vad som helst på ett ögonblick med enheten som förvandlas till en sorts NAS som alltid är aktiv för att lagra dokument, foton, videor, projekt och mycket mer. Definitivt inte att missa. Använder du det?

Relaterade Artiklar

Back to top button