Google Chrome: här är tillägget att INTE använda, ta bort det omedelbart

Google Chrome är en webbläsare som har en viss anciennitet bakom sig trots dess markant moderna prägel som ges av ett team av nästa generations utvecklare. Denna naturliga benägenhet för uppdateringar är värd ett stort slöseri med minne som många användare är vana att hantera med hjälp av vissa förlängningar infogas i katalogen i lämplig butik.

Mellan Google Chrome-tillägg som miljontals användare har valt inkluderar en som omedelbart måste tas bort för att förhindra att någon infiltrerar våra personuppgifter. Det används för att begränsa mängden resurser som spenderas av webbsurfaren. De mest navigerade på webben kommer att ha förstått men låt oss försöka fördjupa frågan bättre.

Det välkända webbläsartillägget Google Chrome som utsätter dig för risker måste raderas omedelbart

Vi behöver ett plötsligt och riktat ingripande för att hejda det nya hotet som kommer från inget mindre än De Större Suspender. Denna lösning har varit effektiv över tid för att sätta oanvända webbläsarflikar i vänteläge. Det faktum att 9to5 Google-experter har rapporterat som version 7.8 kan innehålla en anmärkningsvärd exploatering som om den körs leder till olika säkerhetsproblem för användaren.

Även om webbläsare som Microsoft Edge har antagit proprietära lösningar av kalibern Mountain View-utvecklare har de inte anpassat sig, vilket lämnar en potentiell dörr öppen för cyberattacker förenklat av ett fel som ingreps med borttagningen på serversidan den 5 februari.

Användare med ovannämnda tillägg uppmanas att ta bort dem omedelbart medan proceduren pågår Google Chrome-uppdatering nödvändigt för att stoppa ett annat lömskt säkerhetsproblem som har diskuterats uttömmande på denna adress.

Relaterade Artiklar

Back to top button