Google Chrome, flikgrupper kommer äntligen till webbläsaren: hur de fungerar

Google Chrome har officiellt fått den funktionalitet den tillåter skapa grupper av kort baserat på temat av intresse. Tillgänglig i testfasen igen från slutet av november 2020, har den äntligen kommit i den stabila versionen av webbläsaren till Mountain View-jätten: den fungerar så här.

Här är alla nyheter om den nya funktionen

Kollegorna till GoogleChromeCast påpekade detta för allmänheten, men som du kan se på bilden längst ner i artikeln hittade vi på Tecnoandroid den också märkt som “Ny” i webbläsaren. Dess användning är mycket enkel: att klicka med högerklicka på kortet av intresse , kan du ge den en färg och ett namn och skapa en grupp. Alternativt kan du också välja flera flikar med Shift + vänsterklick och sedan högerklicka för att bilda gruppen och sedan växla dess synlighet med ett enda högerklick på dess namn.

Men vad kan vara nyttan med denna funktion? Mer än något annat, ökar produktiviteten under arbetet gör navigeringen mellan de intressanta korten mycket enklare och mer intuitiv än att öppna enskilda sidor separat eller flytta dem enligt temat eller dina vanor. Kort sagt, du måste bara prova det själv om du är en Google Chrome-användare.

Fortfarande på ämnet webbläsare, för några dagar sedan pratade vi om Big G-utvecklarnas arbete med att implementera “PartitionAlloc-everywhere”, en sträng som gör det möjligt för webbläsaren att starta snabbare med mindre RAM och bättre hantering av systemresurser.

Relaterade Artiklar

Back to top button