Google Chrome: dolda funktioner i webbläsaren, dessa var hemliga

google chromeGoogle Chromeliksom många andra webbläsare, döljer den ett antal hemliga funktioner avslöjats av användare under surfupplevelsen. sedan 2008 – året för den första releasen av applikationen – har BigG-teamet arbetat hårt för att föreslå ett integrerat och modernt navigationssystem. Idag använder miljarder användare det, ofta utan att vara medvetna om någon av dess dolda potential som vi kommer att diskutera i det här inlägget. Låt oss avslöja mysteriet.

Google Chrome: Du kan göra så mycket mer med denna fantastiska webbläsare

Visste du att gästläge? Det är ett slags inkognitoläge som låter oss lämna vår dator i handen på en gäst utan tvekan om att han kan bläddra igenom vår personliga historia. För att aktivera det bara klicka på avatarikonen på vårt konto och klicka på lämplig gästknapp.

Ett annat alternativ relaterat till är att Google Chrome-teman som låter dig få ett annat utseende på elementen genom att manipulera inställningarna. Att skriva, faktiskt, chrome: // inställningar / i adressfältet kan du komma åt avsnittet och härifrån till.

Med Chrome kan vi sända skärmen snabbt och enkelt. Du kan casta genom Fire Stick eller Chromecast på TV:n genom att klicka på lämpligt alternativ i menyn. Vi väljer målenheten och det är allt.

Chromes fakultet är också det spela upp ljud och video direkt från webbläsarfönstret. Dra & släpp är avgörande även om vi inte erbjuder support för alla tillgängliga codec.

Slutligen finns det en praktisk funktion för matematiska omvandlingar och väderprognoser. Skriv bara till exempel 100 + 250-50 för att få ett resultat. Detsamma kan sägas om de meteorologiska prognoserna som kan härledas genom att skriva vädret “Stad X”. Bekvämt och snabbt, tycker du inte?

Relaterade Artiklar

Back to top button