Google Chrome: det är bättre att undvika det, låt oss ta reda på vad experterna säger

Google Chrome är utan tvekan en webbläsare för att surfa på nätet i takt med tiden. Modern både ur funktionernas grafiska och strukturella synvinkel syftar den till att garantera en bekväm miljö med allt du behöver för en kompromisslös webbsurfning. Allt detta med en betydande utgifter för RAM. Men detta är dock inte punkten av oenighet som skapas mellan företaget och de experter som avråder från användningen. Det här är vad vi pratar om.

Google Chrome ska undvikas: detta är vad experter säger

Enligt auktoritativa källor intervenerade nyligen på Forbes Google Chrome webbläsare det är inte vår integritets bästa vän. Ett ämne som i detta 2021 har blivit av största vikt efter det crescendot av skandaler i ämnet.

Upptäcktena som gjorts av, en cybersäkerhetsexpert, är slående när det gäller hanteringen av datainsamling bakom användarna. Efter skyldigheten från Apples applikationsbutik att explicitera sekretessetiketter, har en otrolig nyhet kommit fram angående mängden information som samlats in av Mountain View-företaget.

När vi sållar igenom rapporterna upptäcker vi att systemet är en verklig fiende till konfidentialitet. Detta bekräftas av den auktoritativa källan efter nätets avslag från sökmotorn som lade till i detta avseende:

Intäkter från reklam beräknas ligga runt 100 000 miljoner dollar för en affärsmodell fokuserad på att tjäna pengar på integritet bortom alla fönster av öppenhet. Google Chrome har för mycket data personlig av användare som inte är medvetna om allt, lösgör sig dock ovilligt från beroendet av en webbläsare som har blivit centrum för världens uppmärksamhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button