Google avslöjar bilder och funktioner som är unika för WearOS 3

GoogleWearOS © 9to5Google

Nästa version av Googles gränssnitt för anslutna klockor
förtydligas genom några skärmdumpar.

För att upptäcka WearOS 3 i sin råa version, inte förklädd av Samsungs OneUi-överlägg som för Galaxy Watch 4, måste du förmodligen vänta till nästa maj, den möjliga lanseringsmånaden för Google Pixel Watch. Under tiden har den amerikanska jätten lagt till några skärmdumpar till Wear Os-kompanjonsapplikationen som finns på PlayStore. Dessa bilder, upptäckta av journalisterna på 9to5Googlege en liten översikt över det “råa” gränssnittet och funktionerna i WearOS 3.

Google Assistant och en mycket “Fitbitian” stegräknare

En av skärmdumparna visar Google Assistant-integrationen. Den smarta personliga assistenttjänsten frågar efter hur den kan hjälpa användaren. En cirkel visas i bakgrunden, med längst ner på urtavlan, de fyra symboliska färgerna från Google (blå, röd, gul och grön). När det gäller tiden visas den överst.

WearOS3 © Google

En annan bild visar integrationen av den dagliga stegräknaren. Det finns en basketikon som är identisk med den som används på FitBit-enheter. Kom ihåg att Alphabet förvärvade varumärket 2019.

Google Messages, Google Calendar, YouTube Music och Google Pay

Andra fångar avslöjar gränssnitten för Google Messages och Google Calendar. Informationen visas tydligt i båda fallen: foto, namn på avsändaren/mottagaren och meddelanden som utbytts mot Google Messages; datum, tid, platser och mötesbeskrivning för Google Kalender.

WearOS3 © Google
WearOS3 © Google
WearOS3 © Google

©Google

De två sista förhandsvisningarna är för apparna YouTube Music och Google Pay.

YouTube Music visar titeln och namnet på sångaren/bandet som spelar. Mittknappen används för att pausa uppspelning, sidoknapparna för att starta om spåret eller för att bläddra genom andra. En ikon låter dig justera volymen. Tydligen finns “gilla”-knappen (tummen upp) men inte “ogilla”-knappen.

© Google
WearOS3 © Google

©Google

Angående Google Pay finns det inte mycket att säga, förutom att det registrerade kortet är mitt på urtavlan.

Mountain View-jätten kan presentera WearOS under Google I/O 2022 som kommer att äga rum den 11 och 12 maj.

Källor: Spela butik
, 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button