Google: Att söka efter exakta termer inom citattecken blir bättre!

Googles logotyp © Alexandre Boero för Clubic

Goda nyheter ! Google citatsökning har optimerats.

Men förresten, vet du vad sökningen inom citattecken på Google är till för?

Google Sök optimerar citatsökning

Den tidlösa sökmotorn signerad Google erbjuder ständigt olika optimeringar. Den senaste handlar om att söka mellan citat. Faktum är att genom att skriva ett ord eller en fras inom citattecken, kommer Googles resultat att ta hand om att visa de webbplatser som visar exakt samma ord, och i samma ordning.

På så sätt är det möjligt att endast söka på webbsidor där vi hittar en viss fras eller term. En ganska användbar funktion, som sedan dess gynnats av en ganska välkommen optimering.

Citat om Google Sök © © Google

Det beror på att utdragen som visas av Google Sök i sökresultaten, det vill säga texten som beskriver webbinnehållet under länken, nu kommer att hämtas därifrån söktermen finns.

Mer specifika sökningar

Med andra ord kommer det att tillåta användaren att lättare identifiera var man kan hitta de önskade orden efter att ha klickat på länken och besökt innehållet. De ord som användaren söker kommer också att visas i fetstil för att omedelbart kunna identifieras.

Tidigare gjorde vi inte alltid detta eftersom det ibland förekommer citerad forskning i delar av dokumentet som inte är lämpliga för att skapa utdrag förklarar Google.

Google Sök © PK Studio / Shutterstock.com

Google ansvarar för att komma ihåg att ibland sökningar inom citattecken kräver innehåll på en webbsida som inte är lätt att se, till exempel en metabeskrivning eller en ALT-tagg. På samma sätt, även om Google regelbundet besöker webbsidor, kan dessa ändras mellan besöken, och ett citat kan visas på en sida när den indexerades, men inte längre finns på den aktuella sidan.

Detta beror på att citerade sökningar inte visas i webbsidesutdrag om de bara visas i rubriklänkar eller sidadresser. Slutligen, om den önskade sökningen visas flera gånger på en sida, kommer kodavsnittet som visas av Google att visa vad som verkar vara den mest relevanta händelsen.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button