Google återupptar uppdateringen av vissa iOS-applikationer

Det har nu gått flera veckor sedan början av december, en period då Google-applikationer för iOS och iPadOS har fått sina senaste uppdateringar.

Vissa mindre appar såg små uppdateringar mot slutet av förra månaden, medan det nu ser ut som Big G har tagit upp YouTube, släpper en uppdatering för iPhone och iPad under de senaste 24 timmarna. Låt oss ta reda på mer detaljer tillsammans.

Google kommer ihåg vissa iOS-applikationer och uppdaterar dem

YouTube var en av de applikationer som hade gett Apple-användare vissa problem under de senaste veckorna. Ägare av dessa Apple-enheter bör redan se tillgängligheten av version 15.49.6 av YouTube, vars officiella releasedatum är idag 13 februari. YouTube-teamet har släppt ganska allmänna och ironiska releasenotes.

Till exempel: “”. Teknikföretag brukar pausa uppdateringar runt semesterperioden, men återupptas med releaser runt mitten av januari. Eftersom Googles iOS-appar uppdateras med nya funktioner eller för att fixa buggarhar Mountain View-företaget lovat att de nya integritetsuppgifterna som krävs av Apple Store också kommer att läggas till.

Dessa nya “etiketter” kommer att belysa de typer av data som kan samlas in under användningen av applikationen. Förhoppningsvis kommer fler Google-appuppdateringar snart också. Till exempel har Chrome för iOS inte fått uppdateringar på 24 dagar.

Relaterade Artiklar

Back to top button