Google Assistant vill göra det inte längre ett jobb att ändra sina inställningar

Google Assistant

Om Google Assistant kan vara väldigt praktiskt på en daglig basis är det onekligen inte tack vare inställningarna för dess applikation. Men få inte panik, Mountain View-företaget omprövar för närvarande sina alternativ för att göra ditt liv enklare.

Att navigera i Google Assistant-applikationen, gå vilse i menyerna under lång tid, är förmodligen inte din favoritaktivitet. Det är därför dagens nyheter borde vara av stort intresse för dig.

Google Assistant: inställningar som kommer att göras om

Som sajten informerar oss om Android-polisenoch enligt de senaste rönen av 9to5Google, skulle den amerikanska jätten vara väl medveten om att menyerna i dess Google Assistant-applikation inte är de lättaste att använda. För att råda bot på detta sägs företaget göra om inställningarna för assistenten helt för att ge mer tydlighet.

Om du använder Google Assistant, så är du förmodligen medveten om att inställningarna, som det ser ut, är relativt tråkiga att navigera. Allt är samlat på ett ställe, sorterat alfabetiskt, och frånvaron av en kategori för att segmentera parametrarna gör allt relativt kaotiskt. Ett problem som snart borde vara urgammal historia eftersom rubriker är på väg att se dagens ljus. Målet skulle vara att dela upp applikationens olika alternativ, med totalt tillägg av inte mindre än tre kategorier:

  • Anpassa din assistent
  • Funktioner
  • Hantera appar och tjänster

Utöver dessa tre kategorier bör Google även passa på att byta namn på vissa alternativ för att göra dem lättare att förstå. Om för tillfället inget fönster har kommunicerats om implementeringen av omdesignen av inställningarna, är det klart att Google Assistant-applikationen nu borde vara mycket trevligare att bläddra i.

Om samma ämne:
Google arbetar med personlig röstigenkänning för sin assistent

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button