Google: allvarliga problem för böterna som bekräftats av EU-domstolen

Allvarliga problem för Google till vilken det var bekräftad där bra av EU-domstolen i avsikt att återbalansera dominerade digitala marknader. I själva verket är de senare i schack av de få och de mäktiga amerikanska spelare Som Äpple, Amazon Och Facebook förutom Big G. Låt oss tillsammans ta reda på vad det innebär att Mountain View-jätten måste acceptera böter motsvarande 2,42 miljarder euro. Här är all dynamik och officiellt svar från Google.

Google: vad betyder böter på 4,2 miljarder euro för jätten?

Ett hårt slag för Google alfabetet som kommer att behöva ta itu med en bra införd aveuropeiska unionen och bekräftats av hans domstol. Men vad innebär detta? För att förklara det väl är en ledarnot från den nationella tidningen:

“”.

Uppenbarligen lät det inte vänta på sig officiellt svar från Google. Genom sin talesman ville han klargöra att sådana dom hänvisar till frågor om 2017 som företaget redan har gjort det för lösningar i tid. Här är det officiella pressmeddelandet:

“”.

Under tiden Äpple kämpar mot sidlastning vilket inte tilltalar många användare som önskar att de hade mer frihet i att bestämma vilka appinstallation och varifrån ladda ner dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button