GOG Galaxy förbättrar sitt gränssnitt i en ny uppdatering

GOG Galaxy Proteus Update © GOG

GOG Galaxy låter dig nu anpassa fliken Senaste, få tillgång till din önskelista med ett klick eller uppdatera programvaran snabbare.

Detta är bara den första av flera gränssnittsändringar som planeras under året av GOG.

GOG Galaxy förbättrar sin flik Senaste

Fortfarande i beta, GOG Galaxy-mjukvaran har precis dragit nytta av en intressant ny uppdatering. Kallas “Proteus” och förbättrar olika aspekter av applikationen så att minnet kan samla videospel från dess leksaksbibliotek GOG, Steam, Epic, PlayStation och andra.

Först och främst kommer vi att notera att sidofältet till vänster har en knapp för att snabbt komma åt din GOG-önskelista. Samma sak i menyn uppe till höger som vinner en post för att med ett klick kontrollera att det finns en möjlig uppdatering. Sedan är det nu lättare att hantera DLC för GOG-spel med en dedikerad flik på spelsidan, medan ett formulär för att skicka feedback om GOG Galaxy lättare ingår.

Slutligen, som visas överst i den här artikeln, kan fliken Senaste anpassas genom att flytta och ta bort block (aktivitet, nyligen spelade, topplista vänner, etc). Denna sista insats gynnas också av en visuell översyn med horisontella stänger.

Om samma ämne:
Cloud Gaming: marknaden väger 1,5 miljarder dollar 2021 och fortsätter att växa

Källa: GOG

Relaterade Artiklar

Back to top button