Goda nyheter: kampanjen på Bouygues Telecom 80 GB-paketet fortsätter!

Försäljningen fortsätter att göra oss nöjda så låt oss ta en snabb titt på mobilplanerna.

b&du_förtjust

Således erbjuder Bouygues för närvarande en begränsad serie som du kan prenumerera på utan dröjsmål. Formeln som intresserar oss idag är B&You 80 GB som är tillgänglig för några dagar till.

B&You-planen i korthet

  • Ett månatligt internetkuvert på 80 GB i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande

Om du är intresserad, vet att B&You 80 GB-erbjudandet för närvarande ligger på 12,99 €/månad.

Hitta B&You 80 GB-paketet för 12,99 €/månad

Ett relativt prisvärt mobilabonnemang

Först och främst, låt oss betona det faktum att erbjudandet i fråga riktar sig till nya kunder hos operatören. Den gäller till 26 juli. Så du har lite tid att tänka på. Det bör också noteras att alla operatörer i Frankrike är fria att höja sina priser utan att rådfråga kunden. Kom ihåg att övervaka din månadsräkning ofta för att undvika obehagliga överraskningar.

Hur som helst, låt oss gå vidare till villkoren relaterade till formeln B&You 80 Go. Den är icke-bindande från din sida, vilket indikerar att uppsägning kan göras gällande när som helst. Aktiveringen av SIM-kortet kostar dig 10 € under prenumerationen.

B&You återkommer med ett komplett erbjudande

När du är på fastlandet i Frankrike ger paketet dig tillgång till obegränsade samtal och SMS/MMS. Dessutom kommer ett mobilt internetkuvert på 80 GB i 4G att kunna användas på det franska fastlandet. Med en sådan volym kommer du att kunna surfa på webben, ladda ner applikationer eller titta på videor dagligen.

Om du nu tänker åka till ett annat land på den europeiska kontinenten eller till de franska utomeuropeiska departementen under din semester, kommer goda nyheter att vänta på dig där. Faktum är att samtal och SMS/MMS kommer att förbli obegränsade till samma områden såväl som Frankrike. Du kommer till och med att kunna konsumera upp till 20 GB data. Kort sagt, du kommer att ständigt kunna hålla kontakten med dina nära och kära.

B&You-paket

Hitta B&You 80 GB-paketet för 12,99 €/månad

För att veta all viktig information innan du prenumererar på en B&You-prenumeration, hitta vår fullständiga åsikt på denna adress.

Perfekta semesterpaket

Om den här planen inte var tillräckligt rik på data, påminner vi också våra läsare om att vi erbjuder dig en fullständig jämförelse av de bästa mobilabonnemang för tillfället. Du kan enkelt hitta det perfekta paketet som uppfyller dina behov.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button