Gmail Tabs konverterar etiketter till flikar i Gmail

Om du inte vill använda flikarna Sociala medier, Kampanjer, etc. i gmail och istället vill skapa genvägsflikar gmail sedan kommer den här guiden att visa dig vad du behöver göra. Existerar krom förlängning(Chrome-tillägg) med titeln Gmail-flikar som kan hjälpa dig att uppnå detta enkelt.

Om du får massor av mejl varje dag från jobbet, vänner etc. kan det vara ganska svårt att hantera dem alla. Tack vare märka(Etikett) in gmail du kan enkelt organisera dina e-postmeddelanden. En etikett liknar en kategori. Du kan flytta e-post från inkorgsmappar(Inkorg)” till olika etiketter som du vill. Du behöver till exempel svara på ett mejl, men du har inte tid just nu. I det här fallet, istället för att lagra denna bokstav i mappen ” inkorg(Inkorg) “, du kan skapa en etikett och flytta brevet från mappen ” inkorg(Inkorg)” till denna etikett så att du kan komma ihåg mailet och svara när det är möjligt.

Men nackdelen med denna funktionalitet är situationen där gmail visar alla etiketter. Den visar dem i en sådan position att du till och med kan glömma den här etiketten om du har skapat många etiketter. Så du kan förvandla viktiga genvägar till speciella. flikar(Flikar) i gränssnittet gmail att alltid se dem. För att göra det enklare kan du installera tillägget Gmail-flikar in (Gmail-flikar)Google Chrome .

Gmail-flikar omvandlar etiketter(Etiketter) att flikar i gmail

Ladda ner och installera den i Google Chrome . Detta är det första steget. Öppna ditt konto efter installationen gmail . Nu måste du välja etiketten till vänster, klicka på knappen med tre punkter och välj ” Lägg till flikar(Lägg till på flikar) » .

Det är allt!

Du kan nu hitta en flik bredvid ” inkorg(Inkorg)”.

Det bästa är att du kan lägga till så många flikar du vill. För att kontrollera e-postmeddelandet för en specifik etikett måste du byta till den här fliken. En annan bra funktion med detta tillägg är att om du har flera e-postadresser och kommer åt dem ofta från en webbläsare Krom kan du hitta alternativ för alla konton.

Om du vill ta bort någon etikett/flik kan du klicka på samma knapp med tre punkter och välja Ta bort från flikar(Ta bort från flikar) .

Om du gillar detta användbara tillägg för Chrome, du kan ladda ner det (Krom)härifrån(här).

Om du inte vill använda “Sociala”, “Kampanjer” etc. flikar i Gmail men istället vill skapa flikar för Gmail-etiketter, så kommer den här guiden att visa dig vad du behöver göra. Det finns en Chrome-tillägg kallad Gmail-flikarvilket kan hjälpa dig att uppnå detta enkelt.

Om du får massor av e-post varje dag från jobbet, vänner, etc., kan det vara ganska svårt att hantera dem alla. Tack vare märka i Gmail kan du enkelt organisera dina e-postmeddelanden. En etikett är som en kategori. Du kan flytta e-post från Inbox till olika etiketter enligt dina önskemål. Du behöver till exempel svara på ett mejl men du har inte tid just nu. I så fall, istället för att behålla e-postmeddelandet i Inbox, kan du skapa en etikett och flytta e-postmeddelandet från Inbox till den etiketten så att du kan ha e-postmeddelandet i åtanke och svara tillbaka när det är möjligt.

Nackdelen med denna funktion är dock läget där Gmail visar alla etiketter. Den visar dem i en sådan position, du kan till och med glömma den etiketten om du har skapat många etiketter. Därför kan du förvandla de viktiga etiketterna till dedikerade Flikar i ditt Gmail-gränssnitt så att du kan se dem hela tiden. För att göra det enklare kan du installera Gmail Tabs-tillägget i Google Chrome.

Gmail Tabs konverterar etiketter till flikar i Gmail

Gmail Tabs konverterar etiketter till flikar i Gmail

Ladda ner och installera den på Google Chrome. Det är det första steget. Öppna ditt Gmail-konto efter installationen. Nu måste du välja en etikett på vänster sida, klicka på den treprickade knappen och välja Lägg till flikar.

Nu kan du hitta fliken bredvid inkorg flik.

Det bästa är att du kan lägga till så många flikar du vill. För att kontrollera e-postmeddelanden för en viss etikett måste du byta till den fliken. En annan bra sak med det här tillägget är att om du har flera e-postadresser, och du ofta loggar in på dem från din Chrome-webbläsare, kan du hitta alternativen för alla konton.

Om du vill ta bort någon etikett/flik kan du klicka på samma treprickade knapp och välja Ta bort från flikar.

Om du gillar det här användbara Chrome-tillägget kan du ladda ner det från här.

Relaterade Artiklar

Back to top button