Gmail: snart smarta aviseringar mellan webbappen och mobilappen

Gmail-appen © © Unsplash / Solen Feyissa

Google testar för närvarande ett nytt alternativ för gmailför att bättre synkronisera webbversionen och mobilversionen.

Ett alternativ för att pausa aviseringar på din smartphone om du använder Gmail på din dator.

Gmail, alltid smartare?

Även om det har samlat på sig miljarder nedladdningar, optimeras Gmail ständigt av Google. Idag testas ett nytt alternativ på en panel av användare som syftar till att bättre synkronisera webbversionen och mobilversionen och på så sätt undvika onödiga aviseringar.

Gmail Test © Bild: Gmail

Genom att aktivera ett nytt alternativ kan vi alltså indikera för Gmail att det är värdelöst att skicka aviseringar på mobilapplikationen, medan vi använder webbversionen. ” Om du vill pausa mobila Gmail-aviseringar när du är aktiv på den här enheten låter webbläsaren upptäcka om du är aktiv eller borta “, kan vi läsa i ett popup-fönster.

Det kommer då att bli nödvändigt att ge Gmail tillstånd i webbläsaren (det att veta när användaren är online) för att undvika att få dubbla aviseringar på sin smartphone. Svårt för tillfället att veta hur den här nya funktionen distribueras, men det verkar som att den för närvarande är begränsad till en liten panel av användare.

Om samma ämne:
Det nya Gmail-gränssnittet rullas ut till personliga konton

gmail

Se erbjudandet

gmail

  • Omfattande och lättanvänd meddelandehantering
  • Erbjuder åtkomst till Googles produktekosystem
  • Sorterar meddelanden åt dig

Gratis, heltäckande, enkel och mycket anpassningsbar, Googles e-posttjänst är den mest populära i världen och lämpar sig för alla typer av användare.

Gratis, heltäckande, enkel och mycket anpassningsbar, Googles e-posttjänst är den mest populära i världen och lämpar sig för alla typer av användare.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button