Gmail: Här kommer en enorm uppdatering som revolutionerar grafik och arbete

Det mest iögonfallande är ett nytt färgschema, där det nuvarande standardutseendet ersätts med ett vit-grå färgschema.

E-postmeddelanden visas i vitt, medan omgivande områden som visar UI-element visas i grått.

Omdesignen av Gmail ger också uppdaterade ikoner och vad som ser ut som en en förenklad layout för chattardär du i stället för att se början av ett meddelande helt enkelt kan se en användares profilbild.

Googles idé att påskynda driften och arbetet

Om de nya funktionerna Google uppgav: “När den är aktiverad låter den nya navigeringsmenyn dig enkelt växla mellan din inkorg, viktiga konversationer och gå med i möten utan att behöva växla mellan flikar eller öppna ett nytt fönster.

När du jobbar i din inkorg, du kommer att kunna se hela utbudet av e-post- och etikettalternativ som är tillgängliga i Gmail idag.

Du kommer också att se e-post- och chattresultat under de kommande månaderna när du använder sökfältet; Det blir lättare att hitta det du behöver genom att eliminera behovet av att söka inom en specifik produkt.

Vi hoppas att den här nya upplevelsen gör det lättare för dig att hålla koll på vad som är viktigt och få jobbet gjort snabbare på en fokuserad plats. Dessutom kommer detta att bidra till att minska behovet av att växla mellan olika applikationer, fönster eller flikar ”.

Om du vill prova det här nya Gmail-utseendet kan du delta i betatestet som börjar tisdag 8 februari.

Relaterade Artiklar

Back to top button