Gmail för Android-uppdateringar: använd dessa tips för att snabba upp din e-postsökning

Att hitta exakt den e-post du letar efter i din inkorg kommer att bli mycket enklare Gmail Android tack vare a ny uppdatering av Google. Hittills har det varit lite jobbigt att söka i din inkorg via smartphone på grund av bristen på filter. På Gmail för stationära datorer kan dock användare filtrera efter mottagare, ämne, nyckelord eller brist på nyckelord, storlek och datum för e-postmeddelandet.

I ett nytt Google Workspace-blogginlägg avslöjade Google det utökad sökning är nu tillgänglig i Gmail på Android. Gmail-användare kommer nu att snabbt och enkelt kunna filtrera e-postmeddelanden och sökresultat på sina Android-smarttelefoner för att hitta specifika e-postmeddelanden eller information de letar efter.

Gmail: Ladda ner den senaste betaversionen

Dessa nya sökfilter de kan också användas fristående eller efter sökning eftersom de visas som rullgardinslistor. När den här uppdateringen är tillgänglig på din enhet kommer du att se knapparna “Från”, “Skickat till”, “Datum” och “Bilagor” efter att ha angett en sökterm för att hjälpa dig hitta exakt det du letar efter.

När de söker efter e-postmeddelanden efter avsändare kan Gmail-användare också svälj från en lista med föreslagna avsändare eller sök efter e-postmeddelanden från flera avsändare. Eftersom det mesta av arbetet görs mer och mer på mobila enheter, kommer det sannolikt att hjälpa Android-användare med samma verktyg som de har på Gmail för skrivbordet att öka deras produktivitet eftersom de inte behöver slösa tid på att söka igenom flera e-postmeddelanden för att hitta information de letar efter.

Relaterade Artiklar

Back to top button