Gmail: det nya gränssnittet kommer snart att distribueras som standard

Gmail © © diedryreyes3456 / Pixabay

I början av året fick vi veta att gränssnittet Gmail skulle få en makeover. Några veckor senare, den nya versionen av den berömda e-post började sedan gradvis dess utplacering. Idag är det nu på vår tröskel och börjar redan presentera sig som standardgränssnitt för vissa användare.

I februari förra året implementerades det nya Gmail-gränssnittet på personliga konton. Och om det alltid är möjligt att byta till den gamla versionen, vet att det verkar trots allt avsett att böja sig ut lite i taget.

Gmail får en makeover

Gmail har haft det gränssnitt vi känner till i flera år nu. Men efter all denna tid av god och lojal service ger den gamla versionen av elektroniska meddelanden gradvis plats för ett helt nytt gränssnitt. Ursprungligen reserverad för Workspace-kunder, har den utnyttjat de senaste månaderna för att utöka till de första användarna.

Gmail © © Google

Med denna “nya” Gmail är ett av Googles mål att förenkla användningen av sina tjänster genom att föra dem samman under samma banner. Direkt från din inkorg blir det nu lättare för dig att komma åt Google Chat, Google Meet och Google Spaces, för de som vill ha det. Detta gränssnitt välkomnar vissa visuella förändringar och ges en moderniserad estetik, utvecklad under Material You.

Den nya Gmail införs gradvis som standard

I går meddelade Google att den nya Gmail-upplevelsen går in i slutskedet av sin omfattande utrullning. Möjligheten att lära sig att det skulle bli standardgränssnittet för ett antal användare. Om den senare alltid kommer att ha möjlighet att återgå till den gamla versionen från inställningarna, realiserar detta initiativ Googles önskan att introducera så många kunder som möjligt till det nya gränssnittet för sitt meddelandesystem.

Gmail © © Google

Trots sin önskan att förena sina tjänster kring samma ekosystem, kommer Mountain View-företaget inte att påtvinga dig det. Faktum är att Chat, Spaces och Meet förblir valfria i den här nya versionen av Gmail. Du kommer då att kunna anpassa din upplevelse efter dina behov och väljer därför att inte inkludera dessa tjänster i sidofältet i din inkorg om du så önskar. Detta frigör gränssnittet från ikoner som du kanske inte behöver.

Hur som helst, om det nya Gmail-gränssnittet ännu inte har visats för dig som standarddisplay, vet att du snart kommer att kunna byta från tandhjulet, som finns längst upp till höger i meddelandesystemet. .

Om samma ämne:
Du kommer att kunna hitta dina gamla e-postmeddelanden lättare tack vare den här funktionen på Android

Gmail

Att ladda ned

Gmail

  • Avancerad anpassning av e-postsortering
  • Inbyggda integrationer av andra Google-tjänster
  • Modernt gränssnitt

Gmail är Googles e-posttjänst. Tillgänglig i webbformat men också som en applikation för iPhone och Android, meddelandehantering är en av de mest populära och används i branschen. Automatisk och personlig e-postkategorisering, integrationer med andra Google-verktyg och många andra användbara vardagsfunktioner.

Gmail är Googles e-posttjänst. Tillgänglig i webbformat men också som en applikation för iPhone och Android, meddelandehantering är en av de mest populära och används i branschen. Automatisk och personlig e-postkategorisering, integrationer med andra Google-verktyg och många andra användbara vardagsfunktioner.

Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button