Gmail är berikat med en avancerad sökning på Android

Självstudie för Gmail

Android 12
närmar sig snabbt och Google fortsätter att förbättra sina flaggskeppsapplikationer för att förbereda för dess officiella ankomst. Det är turen till gmail
att ha en liten sparuppdatering som kommer att göra livet för sina Android-användare mycket enklare.

Efter den senaste uppdateringen är Gmail berikat med en avancerad sökning på Android.

Läs också:
Gmail-applikationen är fortfarande berikad och tar nu emot samtal

En avancerad sökfunktion för Gmail på Android

Webbversionen av Gmail har redan använts i flera år för att hitta exakt önskad e-post tack vare den avancerade sökningen. Det är till exempel möjligt att ange mottagaren, avsändaren, att identifiera ett e-postmeddelande efter om det innehåller en bilaga och efter dess storlek, eller till och med att ange en specifik term. Ett avgörande verktyg för att exakt filtrera din brevlåda och spara tid, som äntligen kommer till Android.

Android-användare kan nu dra nytta av Gmails avancerade sökfunktion. I likhet med vad som tidigare var reserverat för webbgränssnittet låter det dig välja mellan flera filter under sökfältet med hjälp av knappar och nyckelord “Från”, “Skickat till”, “Datum” och “Bilagor”. I sitt blogginlägg indikerar Google att en sökning kan förfinas efter att ha skickat en fråga. Användare kan också välja från en lista med föreslagna avsändare eller söka efter e-postmeddelanden från flera avsändare.

För att dra nytta av det behöver du bara installera den senaste Gmail-uppdateringen, vars distribution började den 20 september och kommer att pågå till slutet av oktober.

Källa: PhoneArena

Relaterade Artiklar

Back to top button