Glary Utilities 2.26.0.956: ny version av den kostnadsfria PC-underhålls- och optimeringssviten

Glary Utilities 2.26.0.956 är den nya versionen nedladdningsbar av de bästa gratis svit för PC-underhåll och optimering . Det handlar om en allt-i-ett-alternativ till TuneUp Utilities, eftersom det integrerar registerrensare, programavinstallationsprogram, minnesoptimerare, rensare för temporära filer, Windows registerdefragmentering och flera andra verktyg i samma program. Den finns för Windows XP, Vista och Windows 7 i versioner 32 bitar och 64 bitar .

Vi påminner om att i SoftZone, du har en manuell detaljerad Glary Utilities där alla funktioner och möjligheter som erbjuds av detta allt-i-ett för PC-underhåll förklaras :

+ Glary Utilities: Optimera din dators prestanda med Glary Utilities

Han är kl att notera det där Glary Utilities har en version med ett installationsprogram (och ett verktygsfält ingår), en handhållen version och en slim fit (utan verktygsfält). Vi kan ladda ner Glary Utilities i en av de tre versionerna från följande länk:

-> Ladda ner Glary Utilities

På samma sätt kan vi ladda ner paketet av tunga spanska till från följande länk, samt instruktioner för hur du använder den :

+ Glary Utilities Spanska språkpaket

Utan tvekan är det en mycket bra gratis alternativ till TuneUp Utilities som är värt att installera på vårt system.


Relaterade Artiklar

Back to top button