Giveaway-vinnare: Bästa antivirusprogram för Windows 2018

I år anordnade vi den tredje upplagan av vårt pris Digital medborgare under vilken vi identifierade de bästa antivirusprodukterna för Windows . Vi höll en offentlig omröstning för att presentera vårt pris. “Läsarnas val 2018”(“Reader’s Choice 2018”) . För att uppmuntra folk att rösta har vi utlovat några överraskningspriser. Om du röstade i vår kampanj, läs den här artikeln och ta reda på om du har vunnit licenser för några av de bästa säkerhetsprodukterna på marknaden:

Priser: licenser Bitdefender , ESET och F-Secure.

I år samarbetade vi med tre antivirusleverantörer för att belöna läsare som röstade på vår kampanj. Bitdefender erbjuder fem licenser Bitdefender Total Security under en period av 1 år för en PC – en produkt som vi belönade med titeln som bästa antivirus 2018. Läs mer om priset här. ESET var lite mer generös och erbjöd fem licenser ESET Multi Device Security för 1 år och 3 enheter. F-Secure var också generös och erbjöd fem licenser F-Secure Totalt för 1 år och 5 enheter. Alla tre är utmärkta antivirusprodukter, väl lämpade för inhemsk(Windows home) Windows-användare.

Vinnare Bitdefender Total Security

Vi tog först ut licensvinnarna för Bitdefender Total Security . Du kan se dem nedan. Webbplatsen vi använde för att avgöra vinnarna var random.org.

Vinnare ESET Multi Device Security

Vi gick vidare till den andra gruppen av vinnare: personer som vann licenser för ESET Multi Device Security . Du kan se dem på skärmdumpen nedan.

vinnare, antivirus

F-Secure totala vinnare

Vi extraherade sedan vinnarna av våra F-Secure Total-licenser. Du kan se dem nedan:

vinnare, antivirus

Hur ska vi dela ut priser? Och hur är det med reservvinnare?

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post för att hämta ut sina priser. Alla priser skickas i form av aktiveringskoder och nedladdningslänkar. Om några av vinnarna vi har dragit inte svarar tidigare måndag(måndag), 23 april(23 april) kommer vi att kontakta reservvinnarna och dela ut de återstående priserna till dem. Grattis till alla vinnare och tack för att ni röstade!

I år anordnade vi den tredje upplagan av vår Digital medborgare utmärkelser, där vi identifierade de bästa antivirusprodukterna för Windows. Vi höll en folkomröstning så att vi kunde ge vårt “Reader’s Choice 2018” tilldela. För att uppmuntra folk att rösta utlovade vi flera överraskningspriser. Om du röstade i vår kampanj, läs den här artikeln och se om du vann licenser för några av de bästa säkerhetsprodukterna på marknaden:

Priserna: licenser för Bitdefender, ESET och F-Secure

I år samarbetade vi med tre antivirusleverantörer för att belöna läsarna som röstade i vår kampanj. Bitdefender har erbjudit fem 1-års-1-PC-licenser av Bitdefender Total Security – en produkt som vi belönade med titeln 2018 års bästa antivirus. Läs mer om priset här. ESET var lite mer generös och erbjöd fem licenser av ESET Multi Device Security för 1 år och 3 enheter. F-Secure var också generös och erbjöd fem licenser av F-Secure Total för 1 år och 5 enheter. Alla tre är utmärkta antivirusprodukter, väl lämpade för Windows-hemanvändare.

Vinnarna av Bitdefender Total Security

Först extraherade vi vinnarna av licenserna för Bitdefender Total Security. Du kan se dem nedan. Webbplatsen vi använde för att extrahera vinnarna var random.org.

vinnare, antivirus

Vinnarna av ESET Multi Device Security

Vi gick vidare till den andra gruppen av vinnare: personerna som vann licenser för ESET Multi Device Security. Du kan se dem på skärmdumpen nedan.

vinnare, antivirus

Vinnarna av F-Secure Total

Därefter extraherade vi vinnarna av våra F-Secure Total-licenser. Du kan se dem nedan:

vinnare, antivirus

Hur ska vi dela ut priserna? Och hur är det med reservvinnarna?

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post så att de kan ta emot sina priser. Alla priser skickas som aktiveringskoder och nedladdningslänkar. Om några av vinnarna som vi extraherade inte svarar senast måndagen den 23 april, kommer vi att kontakta reservvinnarna och ge de återstående priserna till dem. Grattis till alla vinnare och tack för att ni röstade!