Gissa vem som kommer att kunna använda Snapchat i sin webbläsare?

Snapchat webbplats © Snapchat

Tidigare reserverad för betalande prenumeranter, webbversionen av snapchat är nu tillgänglig för alla. I synnerhet ger det tillgång till en funktion som ofta används av stamgästerna i tjänsten.

För att upptäcka det sociala nätverket i din webbläsare sker det på den här adressen.

Ett löfte hölls äntligen

Efter långa veckors väntan kommer Snapchat äntligen i en helt ny version för webbläsare. Tillkännagivandet daterades tillbaka till juli förra året och det materialiseras därför idag. Hittills har bara prenumeranter på Snapchat+-tjänsten (3,99 €/månad) kunnat dra nytta av den. Kom ihåg att den betalda prenumerationen tillåter frekventa användare att få speciella märken eller att fästa en “bästa vän”.

Hur som helst, denna exklusivitet är nu över eftersom alla kan upptäcka denna berömda webbversion. Det är därför ett nytt sätt att förstå Snapchat som erbjuds oss, med en större skärm på PC-skärmar eller på en Mac. Och ett emblematiskt inslag i det sociala nätverket är redan användbart där.

Som på mobilen (eller nästan)

Således gör Snapchat på webben det möjligt att ringa videosamtal med vänner. Chattar synkroniseras automatiskt mellan mobila enheter och datorer så att du kan fortsätta konversationen i alla inställningar. Som rapporterats Gränsen, 100 miljoner människor använder Snapchat varje månad för att ringa vänner. Det är därför ett viktigt verktyg för den här webbläsarversionen.

Vi kan förstås föreställa oss att andra element kommer att läggas till denna iteration av Snapchat inom en snar framtid. Parallellt planerar det sociala nätverket att ta med olika nyheter under hösten, vare sig det gäller mobilapplikationen eller webbutgåvan.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button