Gissa vem som blir den första franska artisten att uppträda i Fortnite?

Aya Nakamura Fortnite © © Epic Games

Efter karaktärerna i Dragon Ball för några veckor sedan är det sångerskan Aya Nakamuras tur att landa i Fortnite.

Spelare kommer alltså att kunna uppleva en ny interaktiv upplevelse med “Sound Wave”-evenemanget.

Aya Nakamura in Fortnite ?

Goda nyheter för alla spelare Fortnite Även musikälskare, “Onde Sonore”-evenemanget, serien av musikaliska shower i spelet av Epic Games, välkomnar en ny artist. Och det är sångerskan Aya Nakamura som snart landar i Fortnite.


Således kommer en skräddarsydd och interaktiv show att sändas kontinuerligt i 72 timmar, med start torsdagen den 6 oktober 2022 klockan 18.00 fram till söndagen den 9 oktober klockan 18.00. ” Atlas Creative-teamet föreställde sig en ö som transporterade spelare till ett färgstarkt universum med en varm atmosfär. När det gäller klippet och den digitala rekonstruktionen av Aya Nakamura, är de ett verk av Mado XR “, förklarar Epic Games.

För att se Aya Nakamuras show måste du gå till fliken “Onde Sonore: Aya Nakamura” från och med den 6 oktober klockan 18.00. Det kommer också att vara möjligt att komma åt den med knappen “Ökod” genom att ange koden: 3500-0540-0065.

När konserten är över kan spelarna plocka upp emote “Girlfriends” (som hyllning till artistens låt) i föremålsbutiken och kan sedan vicka på höfterna mitt i spelet.

Källa: Episka spel

Relaterade Artiklar

Back to top button