Gissa hur snabbt de 50 exemplaren av Citroën Ami Buggy sålde slut!

Citroën Ami Buggy © (Bild: Citroën)

För några dagar sedan presenterade Citroën Buggy-versionen av sin lilla elbil Ami.

En version som erbjuds i Ultra Special Limited Edition, med endast 50 exemplar till försäljning.

Citroën Ami Buggy, 17 minuter och inte en till

Inspirerad av ett koncept som presenterades i slutet av förra året är den nya Buggy-versionen av Citroën Ami ett minst sagt exklusivt fordon. Citroën har faktiskt beslutat att begränsa sin produktion till endast 50 exemplar. Alla släpptes till försäljning den 21 juni kl. 12.00, till ett pris som börjar på 9 790 euro. Uppenbarligen är alla redan sålda.

Webbplatsen som skapats för tillfället var överväldigad av förfrågningar och knappt 2 000 personer visade intresse för Citroën Ami Buggy, men bara 50 av dem kommer snart att kunna installera i sitt garage. Totalt såldes de 50 exemplaren ut på bara 17 minuter och 28 sekunder mycket exakt.

Kom ihåg att denna Ami-version utmärker sig särskilt genom sitt tak ” öppning “, men också metallrör i stället för dörrarna, utan att glömma en specifik färg och några estetiska modifieringar som visar sin sida “ av vägen “. Det återstår att se nu om framgången för denna Buggy-version kommer att uppmuntra Citroën att avböja sin Ami i andra begränsade versioner.

Om samma ämne:
Citroën skickar sin lilla Ami till USA för uthyrningstjänsten Free2Move

Källa: CarScoops

Relaterade Artiklar

Back to top button