Gillar du dinosaurier? Apple TV+ lanserar dokumentärserien Prehistoric Planet


I slutet av nästa maj, AppleTV+ kommer att sända en dokumentärserie i fem delar om dinosaurier. Firman har också anlitat Sir David Attenborough för berättandet eller Hans Zimmer för musiken för Förhistorisk planet.

Och Jon Favreau och Mike Gunton producerar för gott.

En dokumentärserie som sätter medlen

Gillar du inte tiden vi lever i just nu? Goda nyheter: från och med nästa 23 maj, och varje kväll fram till den 27:e, kommer Apple TV+ att erbjuda dig ett språng tillbaka 66 miljoner år med Förhistorisk planet.

I den här dokumentärserien kommer det att handla om dinosaurier, med en blandning av verkliga bilder, moderna visuella effekter eller de senaste upptäckterna inom paleontologiområdet. Producerad av Jon Favreau (som främst jobbar med Disney+ kring Marvel och Stjärnornas krig) och Mike Gunton, serien övervakas som för planeten jorden (2006) av BBC Studios Natural History Unit.

Så länge det är har Apple TV+ också betalat för Hans Zimmers tjänster för soundtracket, medan Sir David Attenborough kommer att låna ut sin röst i VO för berättarrösten.

Den bästa dokumentären och historiska serien

För att avsluta säsong 4 av Screen Watcher[s]och i linje med föregående säsongsavslutning, ger idag plats för ett urval: det av de bästa samtida dokumentärerna och historiska serierna.
Läs mer

Källa: Kommer snart

Relaterade Artiklar

Back to top button