Ghostbusters Afterlife: den nya filmtrailern är här (men utan musiken)

Ghostbusters Afterlife_cropped_0x0

Den efterlängtade nya trailern för Ghostbusters Afterlife är äntligen tillgänglig!

En ny film regisserad av Jason Reitman, son till en viss Ivan Reitman, känd särskilt för att ha regisserat de två första spökjagare 1984 och 1987.

Läs också:
Dune: om du vill spoila filmen ännu mer finns en ny trailer här

spökjagare35 år senare

Efterlängtad av många fans (och nostalgisk efter 80-talsfilmer), den nya trailern för Ghostbusters Afterlife (Var Ghostbusters: The Legacy hos oss) är äntligen tillgänglig. En trailer som låter dig upptäcka vissa element och karaktärer i den här nya filmen och som låter dig följa Callies och hennes barn Phoebe och Trevors äventyr.

Denna familj tvingas flytta in i det gamla familjehemmet i den lilla staden Summerville. Barnen kommer snabbt att upptäcka material som tillhörde Egon Spengler (Callies pappa), den tidlösa karaktären som spelas av Harold Ramis i Ghostbusters 1 & 2.

En efterlängtad trailer, men som verkar splittra fansen. Vissa kämpar för att hitta själva kärnan i licensen spökjagarenär andra ser det som ett verk utan verklig identitet, som hämtar mycket (för mycket?) inspiration från vissa aktuella produktioner, med början med Stranger Things… En stor frånvaro känns också: Ray Parker Jr.s eponyma musik från 1984. Utgivningen av denna nya spökjagare är planerad till november 2021.

Och du, vad tycker du om den här trailern Ghostbusters Afterlife ?

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button