Getty Images vill lansera sin NFT-plattform

Getty Images NFT © (Bild: Getty Images)

Det är Getty Images tur att tillkännage lanseringen av bilder i NFT.

Den berömda plattformen har gått ihop för detta med Candy Digital, ett företag som specialiserat sig på samlarbara NFT-kort (sportorienterade).

NFTs (även) på Getty Images

Även om intresset kring NFT-marknaden verkar mycket osäkert är det nu Getty Images, den amerikanska bildbanken som grundades 1995, som i samarbete med Candy Digital ger sig in på arenan. Båda kommer att utveckla och sälja Getty Images NFT-kort, plattformen listar inte mindre än 465 miljoner bilder.

Vi är stolta över att arbeta med Candy Digital för att utöka våra produkter till det växande antalet NFT-samlare runt om i världen. », förklarar Craig Peters, VD för Getty Images. NFT:erna i fråga kommer att passera genom Palm-blockkedjan, och en första bildserie skapas för tillgänglighet under de kommande månaderna.

Kom ihåg att Getty Images har miljontals (cirka 135) fotografiska arkiv, av vilka några aldrig har avslöjats för allmänheten. Det är mycket troligt att samlingen av NFT-bilder som erbjuds med Candy Digital gäller några av dessa bilder, tagna av kända fotografer. Fortsättning följer.

Om samma ämne:
Spotify experimenterar med möjligheten att konsultera NFT-galleriet med musiker

Källa: Forkast

Relaterade Artiklar

Back to top button