Genesis, Hyundais lyxdotterbolag, avslöjar sin logotyp över Shanghai med hjälp av 3 281 drönare


Den sydkoreanska lyxbilstillverkaren Genesis Motors slog hårt för sin lansering i Kina, med en spektakulär show med rekordmånga Drönare
.

Vi kan säga det utan anspråk: det är vad vi kallar att lägga de små rätterna i de stora. Om du är lite ledsen över tanken på att närma dig denna nya instängdhet, räcker den bedrift som Genesis uppnådde – inte att förväxla med musikgruppen som är kär för Phil Collins – för att provocera fram ett “wow” av häpnad eller förundran , om vi skjuter känslighetsskalan lite längre. För att markera sin ankomst på den kinesiska marknaden har lyxföretaget, ett dotterbolag till Hyundai Motor, iscensatt en veritabel armé av drönare för att visa sin logotyp.

Läs också:
Samsung kommer att leverera sina produkter med drönare till Irland

3 281 drönare för… en logotyp

Varumärket Genesis Motors, skapat i slutet av 2015, har ännu inte landat i Europa, men det firade lanseringen i Kina med stor fanfar.

I måndags i Shanghai använde tillverkaren “helt enkelt” 3 281 drönare för att återskapa, i luften, sin ganska eleganta logotyp som liknar Aston Martin, Mini eller Bentley.

Varför göra det enkelt när man kan göra det komplicerat, undrade det sydkoreanska företaget utan tvekan, som för tillfället förberedde en riktig show avsedd att föra in den i det berömda och tidlösa Guinness-rekordet genom att kombinera det konstnärliga med tekniken (vi är inte i Dansa med stjärnorna Jag försäkrar dig…) att leverera en prestanda som var minst sagt imponerande, även presentera sin G80-modell och sin GV80 SUV, som slutade med en ” Hej Kina “.

Genesis drönare © Skärmdump

Läs också:
MIT-forskare har designat drönare inspirerade av flygande insekter

Det tidigare rekordet varade bara i sex månader

Om showen bara varade några tiotals sekunder gjorde det uppenbarligen intryck, förutom att detta berömda smickrande rekord vann. Dessutom hölls det tidigare rekordet av Shenzhen Damoda, ett kinesiskt företag som specialiserat sig på forskning och utveckling, tillverkning och försäljning av drönare.

Shenzhen Damoda hade satt det tidigare rekordet den 20 september, under ögonen av en Guinness World Records-tjänsteman, som omedelbart godkände prestationen, med 3 051 drönare. Vi inbjuder dig också att upptäcka denna tidigare föreställning, som utan tvekan är ännu mer imponerande. Och vi väntar redan på nästa skiva :)


Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button