GeForce RTX 40-nyheter: hur ser man på GeForce Beyond-strömmen i eftermiddag?

NVIDIA GeForce Beyond Keynote © NVIDIA

Framtiden för grafikkort från NVIDIA kommer att avslöjas med stor fanfar under “GeForce Beyond”-konferensen i eftermiddag.

En konferens såklart livesänd, som du kan följa med oss ​​via denna artikel!


Det är D-Day för RTX 4000s

Som en del av GTC 2022 ger NVIDIA oss ett möte live med en keynote som heter “GeForce Beyond”. Jensen Huang, grundaren och VD för kameleontvarumärket, kommer verkligen att presentera den efterlängtade RTX 4000 för oss (helst inte genom att ta ut dem ur ugnen), men också andra projekt som Team Verte har arbetat med inom grafikområdena, kreativa och speltekniker.

Evenemanget kommer att sändas live från 16:55 fransk tid på GeForces officiella Twitch- och YouTube-kanaler. För mer användarvänlighet behöver du bara följa konferensen via videon som är integrerad i inledningen av denna artikel.

I slutet av keynoten kommer den officiella GeForce.com-webbplatsen att tillåta oss att gräva djupare i vad som kommer att ha presenterats under konferensen. Vi kommer naturligtvis inte att misslyckas på vår sida att täcka de stora tillkännagivandena.

Vad kan du förvänta dig av “GeForce Beyond”-konferensen?

Konferensens självklara stjärnor kommer naturligtvis att vara de kommande grafikkorten RTX 4070, 4080 och 4090. RTX 3000 (till priset av en enorm aptit på energi).

Det får vi säkert veta i eftermiddag, och vi kan också se vad NVIDIA kommer att erbjuda för sina modeller Founders Edition. Det återstår att se om vi också kommer att ha rätt till ett exit- och prisfönster (innan det tredubblas av de skäl som vi har sett på föregående generation).

“GeForce Beyond” kan äntligen potentiellt vara en möjlighet att se bestarna i aktion, eller till och med upptäcka utvecklingen som kommer för NVIDIAs egenutvecklade teknologier som ray-tracing och DLSS. Kanske är vi inte i slutet av våra överraskningar och Team Verte har fortfarande några dolda trick i rockärmen.

Vi ses i alla fall i eftermiddag kl 16:55 för att få reda på allt om det!

Källa: NVIDIA via YouTube

Relaterade Artiklar

Back to top button