GeForce Now stöder nu 120Hz på alla kompatibla Android-smarttelefoner

GeForce Now Android © NVIDIA

GeForce nutjänsten av molnspel från NVIDIA, utökar sitt inflytande ytterligare på android smartphones.

Tills dess, begränsat till ett förvalt antal enheter, är möjligheten att spela i 120 Hz nu öppen för alla Android-smartphones… som naturligtvis har en sådan uppdateringsfrekvens, och på villkor att de prenumererar på ett GeForce-abonnemang. Nu RTX 3080 .

GeForce Now vid 120 Hz på Android, enligt villkor

Även om spel på 60Hz redan erbjuder en mycket smidig upplevelse, är en fördubbling av uppdateringsfrekvensen, när det är möjligt, ett stort plus. I juni förra året hade NVIDIA börjat distribuera en sådan funktion på några Android-smarttelefoner från handplockade märken. Vi kan särskilt citera de lyckliga som Samsung, Google, OnePlus, Xiaomi och Asus.

Med sin nya “torsdagsuppdatering” är GeForce Now nu spelbar i 120 Hz på alla Android-smartphones med en skärm som kan gå upp till denna uppdateringsfrekvens.

Dock ett annat villkor sina qua non kommer till spel för att dra fördel av denna enorma vinst i flytbarhet. “Priority”-prenumerationen, som faktureras med 10 euro per månad, är verkligen begränsad till 60 bilder per sekund. För att dubbla insatsen måste du också betala dubbelt, eller 20 euro per månad, genom att prenumerera på GeForce Now RTX 3080-prenumerationen.

GeForce Now RTX 3080 recension: helt enkelt den bästa molnspelupplevelsen

Med GeForce Now RTX 3080 sublimerar NVIDIA sitt Cloud-spelrecept och ger oss möjligheten att spela under utmärkta förhållanden utan att vara utrustad med högpresterande hårdvara. Våra intryck efter några dagars testning av den nya versionen av tjänsten.
Läs mer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button