GeForce Now erbjuder nu 120 Hz på kompatibla smartphones

GeForce Now granska © Alexandre Schmid för Clubic

Tjänstens nya “torsdagsuppdatering” GeForce nu har sin del av överraskningar i beredskap för alla användare av tjänsten.

I synnerhet gör det det möjligt att hitta en viss Genshin Impactmen också för att njuta av en FPS-boost på Android.

GeForce Now nu i 120 fps på Android!

En ny version av GeForce Now är nu tillgänglig på Mac och PC, och låter dig dra nytta av nya funktioner. Den här uppdateringen kommer också med nya tillgängliga spel, inklusive Ridderlighet 2, Starship Troopers: Terran Command, Supra Land eller Post: Hjärnskadad.

Den andra goda nyheten för dagen är ankomsten av Genshin Impact på tjänsten signerade NVIDIA, som därför kommer ur sin betafas. Spelet kommer att finnas officiellt tillgängligt den 23 juni, och kommer därför att kunna spelas på smartphones, PC eller Mac, givetvis genom GeForce Now.

I detta ämne är det också viktigt att påpeka att GeForce Now mycket snart kommer att visas i 120 fps på kompatibla smartphones, givetvis förutsatt att du har valt RTX 3080-formeln, som faktureras till ett pris av 19,99 €/månad. Kom ihåg att Phil Eisler i en intervju nyligen förklarade att tjänsten ännu inte var redo att ersätta din konsol eller speldator, men att det var ” ett utmärkt alternativ “.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button