GeForce Now: en ny, mer prisvärd formel för RTX 3080-prenumerationen

GeForce Now © NVIDIA

Hittills endast tillgänglig via ett 6-månaders abonnemang, tjänsten GeForce Now RTX 3080 erbjuder nu ett nytt erbjudande.

Premiumformeln för NVIDIAs Cloud-speltjänst är verkligen prydd med ett månatligt erbjudande, vilket gör det mycket mer tillgängligt.

Revidera formeln

Testad och definitivt godkänd i våra kolumner, GeForce Now RTX 3080 erbjuder nu ett månatligt abonnemang till ett pris av 19,99 euro. Vad som potentiellt kan motivera dem som den enda halvårsformeln hittills kunde skjuta upp.

Som namnet antyder låter den här tjänsten dig dra nytta av den mycket kraftfulla RTX 3080 för att strömma spel som stöds utan ansträngning i 1440p med 120 fps (förutsatt att du har en anslutning som håller takten). Denna lösning är särskilt intressant för dem som har en maskin som inte är tillräckligt kraftfull för att köra de mest krävande spelen som Cyberpunk 2077 Var Metro: Exodus.

På tal om spel, ankomsten av den månatliga prenumerationen på GeForce Now RTX 3080 åtföljs av sex nya poster i katalogen, som dock måste hållas på Steam:

  • Buccaneers!
  • Fjärran världar 2
  • Ironsmith Medieval Simulator
  • Simulator för bussförare
  • martha är död
  • Överlevnadsquiz CITY

Utöver dessa nya spel, den senaste betalda förlängningen avAssassin’s Creed Valhallamed titeln Ragnaröks gryningär också inbjuden till festen.

I avsaknad av ett eftertraktat RTX 30XX-grafikkort i väntan på bättre tillgänglighet, kan detta nya månatliga abonnemang på GeForce Now RTX 3080-tjänsten för 19,99 euro mycket väl presentera sig som ett solidt alternativ.

Källa: Pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button