GeForce Now är nu tillgänglig direkt via Google Chrome

GeForce Now Chrome © NVIDIA / Google

En efter en betaversion på Safari webbläsare
för Apple-enheter molnspeltjänst
från NVIDIA lanseras på Chrome.

Uppdaterad till version 2.0.27, GeForce NU får betastöd för att kunna användas direkt via Google Chrome. Det kommer nu att vara möjligt att lansera PC-spel i 1080p direkt via webbläsaren, utan att behöva gå igenom den dedikerade applikationen.

Läs också:
Stadia Pro kan testas gratis (och utan kreditkort) i 30 minuter

GeForce Now öppnar upp för fler och fler användare

För tillfället tillåter denna betaversion att GeForce NOW fungerar via Google Chrome på PC och macOS. Enligt NVIDIA, försöker manövrera på andra webbläsare eller spela via Linux ” borde vara möjligt “, men inget stöd är ännu garanterat. GeForce NOW blir därmed fullt kompatibel med Chromes ekosystem, ChromeOS har redan stöds sedan augusti 2020.

För att dra nytta av denna nya funktion måste du givetvis prenumerera på “Founder”-prenumerationen. Detta är för närvarande prissatt till cirka 20 € under en period av 6 månader, prenumerationer upp till 3 € per månad är för närvarande slut i lager.

NVIDIA drar fördel av denna nya version för att göra det enklare att dela GeForce NOW-spel med vänner, via en länk som genereras av en genvägsknapp. Förutom stöd för webbläsaren Google Chrome, ger denna version 2.0.27 även stöd för NVIDIAs Cloud Gaming-tjänst på MacBook M1.

Ladda ner GeForce NU

Källa: NVIDIA

Relaterade Artiklar

Back to top button