Geek Uninstaller – Bärbar allt-i-ett-avinstallationsprogram för Windows 10

En av de största nackdelarna med det inbyggda avinstallationsprogrammet i Windows är att de tenderar att lämna vissa filer, mappar eller registerposter oraderade. Det är därför de flesta IT-proffs tenderar att använda tredjeparts avinstallationsprogram för fullständig borttagning. Ibland kommer en normal avinstallation inte riktigt att lösa problemet, särskilt om problemet orsakas av anpassade inställningar som det inbyggda avinstallationsprogrammet föredrar att lämna bakom sig.

Det är många gratis avinstallationsprogram från tredje part(gratis avinstallationsprogram från tredje part) (gratis avinstallationsprogram från tredje part) med många tillgängliga alternativ. Idag stötte jag på den här söta lilla avinstalleraren som heter Geek Uninstaller . Detta är en bärbar applikation, dvs. kräver ingen installation och fungerar mycket bra.

Datoravinstallationsprogram för Windows 10

Gränssnittet är väldigt enkelt, alla icke-nördar kan använda det utan problem. Så snart du startar programmet kommer det att skanna alla installerade program och lista dem.

Om du har massor av appar behöver du inte oroa dig eftersom den har en sökfunktion som hittar appen du letar efter. En gång(När du har hittat appen kan du bara högerklicka på appen och klicka på ” Radera(Avinstallera) » .

Du har också alternativet ” Tvångsradering(Force Removal)”, som skannar filer in Windows utforskaren(Windows Explorer) och registernycklar och ger dig möjlighet att ta bort dem.

Ett annat föreslaget alternativ är att du kan söka efter produktnamnet. Appen kommer att upptäcka namnet på tillverkaren eller utvecklaren och uppmanar dig att söka efter det i Internet(Internet). Den har också ett snabbmenyalternativ för att öppna filplatsen program(Program) eller registerplatsen för det installerade programmet. Du kan också exportera listan program(Program) filer att formatera HTML från Arkiv-menyn(Arkivmeny) . Denna applikation stöder cirka 34 olika språk.

Du kan också avinstallera appar Microsoft Store .

Det enda problemet jag har hittat med den här appen är att det säkerhetskopierar inte registret och skapar inte (tar inte en säkerhetskopia av registret eller skapar en systemåterställning)punkt(punkt) systemåterställning . Så skapa det manuellt innan du fortsätter.

En av fördelarna med denna applikation är den mycket snabba upptäckten av de återstående filerna, till skillnad från andra avinstallationsprogram. Jag säger inte att den här appen är den bästa, men jag ser mycket potential för den här appen i framtida uppdateringar med tanke på att det bara är den första versionen. Jag skulle rekommendera den här appen och den är definitivt värd att ha på din Windows-dator.

Du kan ladda ner den härifrån (här).(här.)

En av de stora nackdelarna med det inbyggda avinstallationsprogrammet i Windows är att de tenderar att lämna tillbaka vissa filer, mappar eller registerposter, återställda. Det är därför de flesta av de tredje IT-proffsen tenderar att använda avinstallatörer från parterna för att göra en ren avinstallation. Ibland kommer normal avinstallation inte riktigt att lösa problemet, särskilt om problemet orsakas av användarpreferenser* som det inbyggda avinstallationsprogrammet väljer att lämna bakom sig.

Det finns många gratis avinstallationsprogram från tredje part med massor av tillgängliga alternativ. Idag snubblade jag över den här trevliga lilla avinstalleraren som heter Geek Uninstaller. Det är en bärbar applikation dvs kräver ingen installation och fungerar ganska bra.

Geek Uninstaller för Windows 10

Geek Uninstaller

Gränssnittet är väldigt enkelt alla icke-nördar kan använda det utan några problem. När du startar programmet kommer det att söka efter alla installerade program och lista dem.

Om du har massor av applikationer behöver du inte oroa dig eftersom den har en sökfunktion som hittar applikationen du letar efter. När du har hittat applikationen kan du bara högerklicka på applikationen och klicka på “Avinstallera

Du har också en Tvinga borttagning alternativet, som kommer att söka efter filerna i Windows Explorer och registerplatser och ger dig möjlighet att ta bort dem.

Det andra alternativet som erbjuds är att du kan söka på produktens namn. Applikationen kommer att upptäcka tillverkarens eller utvecklarens namn och ger dig möjlighet att söka efter det på Internet. Den har också ett snabbmenyalternativ för att öppna programfilsplatsen eller registerplatsen för det installerade programmet. Du kan också exportera listan över programfiler till ett HTML-format från Arkiv-menyn. Denna applikation stöder cirka 34 olika språk.

Du kan också avinstallera Microsoft Store-appar.

Det enda problemet jag hittade med den här applikationen är det. Så skapa en manuellt innan du fortsätter.

En av fördelarna med denna applikation är att den är väldigt snabb att upptäcka överblivna filer, till skillnad från andra avinstallationsprogram. Jag säger inte att den här applikationen är den bästa, men jag ser mycket potential för denna applikation i framtida uppdateringar med tanke på att det bara är version ett. Jag skulle rekommendera det här programmet och det är definitivt värt att ha på din Windows-dator.

Du kan ladda ner den från här.

Relaterade Artiklar

Back to top button