Ge oss en stund, vi uppdaterar meddelandeappen på Windows 11/10

När du öppnar en applikation från Windows Store(Windows Store) och få meddelandet ” Vänta lite, vi uppdaterar appen(Ge oss en minut, vi uppdaterar appen) för Windows 11/10 “, kan det här inlägget hjälpa dig. Meddelandet kan visas för Kalkylator(kalkylator), Ett foto(Foton), En anteckning eller någon annan applikation UWP .

När du stöter på det här problemet får du följande felmeddelande;

Ge oss en minut
Vi uppdaterar . Den bör vara redo att användas igen inom kort.

Ge oss en minut, vi uppdaterar appen

Om du upplever detta ge oss en minut, vi uppdaterar(Ge oss en minut, vi uppdaterar appen) app-felmeddelande för alla appar UWP in (UWP)Windows 11/10 , kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan utan särskild ordning och se om det hjälper till att lösa problemet. .

 1. Återställ en problematisk UWP-app
 2. Omregistrera alla Windows Store-appar
 3. Kör Windows Store Apps Felsökare(Kör Windows Store Apps Felsökare)
 4. Utför en SFC- och DISM-skanning
 5. Utför en ny lansera(Fresh Start), uppdatera återställning på plats eller (På plats)molnåterställning(molnet återställs)

Låt oss ta en titt på beskrivningen av processen förknippad med var och en av de listade lösningarna.

1]Återställ den problematiska UWP-appen.

Ibland kan en intern konflikt orsaka detta problem på en dator med Windows 11/10 . I en sådan situation kan det hjälpa dig att återställa applikationen. Så den här lösningen kräver att du återställer den specifika UWP-appen som skickar detta fel och se om det löser problemet. Annat(annars) fall, gå till nästa lösning.

2] Omregistrera dig(Omregistrera) alla ansökningar Windows Store.(Windows Store)

Denna lösning kräver att du omregistrerar alla Windows Store-appar) . När du omregistrerar ansökningar Lagra(Butik) Windows, de startar som en ny applikation, vilket hjälper till att lösa problemet. Om, efter att ha slutfört omregistreringsproceduren, problemet ” Ge oss en minut – vi uppdaterar Microsoft Edge(Ge oss en minut – Vi uppdaterar Microsoft Edge )” inte är löst, kan du prova följande lösning.

3] Kör felsökaren för Windows Store Apps.(Kör Windows Store Apps Felsökare)

Ge oss en minut, vi uppdaterar appmeddelandet i Windows 10

Detta är förmodligen den bästa lösningen som kan lösa problemet du har. Sådana felsökare kan lösa alla vanliga problem som detta. Det är därför den här lösningen kräver att du kör den inbyggda Windows 11/10 Felsökare för Windows-program. Efter att ha gjort det, kontrollera om problemet är löst, om inte, gå vidare till nästa lösning.

4]Utför en SFC- och DISM-skanning

Om du har systemfilfel kan du stöta på felet ” Ge oss en minut – vi uppdaterar Microsoft Edge(Ge oss en minut – vi uppdaterar Microsoft Edge).”

SFC/DISM är ett verktyg i Windows som låter användare skanna Windows-systemfiler efter korruption och(Windows) reparera skadade filer.

För enkelhetens och bekvämlighetens skull kan du starta en skanning med hjälp av proceduren nedan.

 • tryck tangent Windows-tangent + R för att få fram dialogrutan Kör.
 • I dialogrutan Kör skriver du ” Anteckningsbok(anteckningar)” och tryck på Enter för att öppna Anteckningar.
 • Kopiera och klistra in syntaxen nedan i en textredigerare.
@echo off
date /t & time /t
echo Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
echo ...
date /t & time /t
echo Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
echo ...
date /t & time /t
echo SFC /scannow
SFC /scannow
date /t & time /t
pause
 • Spara filen med ett namn och lägg till filtillägget .fladdermus till exempel; SFC_DISM_scan.bat .
 • Kör batchfilen med adminbehörighet igen (högerklicka på den sparade filen och välj ” lansera(Kör som administratör) som administratör” i snabbmenyn) tills den rapporterar fel.
 • Starta om din dator.

När du laddar ner, se om problemet är löst, om inte, prova nästa lösning.

5] Komplett(Utför) ny lansera(Fresh Start), uppdatera återställning på plats eller (På plats)molnåterställning.(molnet återställs)

Vid denna tidpunkt, om applikationsfelet fortfarande inte är löst, beror det troligen på systemkorruption som inte kan repareras på normalt sätt. I det här fallet kan du prova Fresh Start, reparation på plats för att återställa alla komponenter fönster. Du kan också prova Cloud Reset (prova Cloud Reset) och se om det hjälper.

Ytterligare råd(Bonustips) : Du kan använda verktyget FixWin för att Windows 10 för att fixa appar UWP och andra vanliga PC-problem med bara ett klick.

Hur man fixar? Vi uppdaterar säkerhetssystemet Windows och snart är den klar att användas igen?

Om du får meddelande Vi uppdaterar Windows säkerhetssystem, det bör vara klart för återanvändning inom en snar framtid (Vi uppdaterar Windows-säkerheten, den bör vara redo att användas igen inom kort) tid när programmet uppdateras; du kan följa de exakta lösningarna enligt ovan. Alla ovanstående lösningar hjälper dig att fixa det här felmeddelandet Windows 11/10 inom några minuter.

Hur man fixar? Ge oss en minut?

För att åtgärda felet ” Ge oss en minut” (Ge oss en minut)Windows 11/10 måste du återställa det felaktiga programmet, registrera om alla Windows Store-appar(Windows Store), kör felsökaren Windows-applikationer(Windows Apps) etc. Du kan också skanna SFC på din dator. .

Hoppas dessa lösningar fungerade!

När du öppnar en Windows Store-app, om du får ett meddelande Ge oss en minut, vi uppdaterar appen på Windows 11/10 kan det här inlägget hjälpa dig. Meddelandet kan visas för Kalkylator, Foton, OneNote eller någon annan UWP-app.

När du stöter på det här problemet får du följande felmeddelande;

Ge oss en minut
Vi uppdaterar . Den bör vara redo att användas igen inom kort.

Ge oss en minut, vi uppdaterar appen

Ge oss en minut, vi uppdaterar appen

Om du möter det här felmeddelandet för någon UWP-app på Windows 11/10, kan du prova våra rekommenderade lösningar nedan i ingen speciell ordning och se om det hjälper till att lösa problemet.

 1. Återställ den problematiska UWP-appen
 2. Omregistrera alla Windows Store-appar
 3. Kör Windows Store Apps Felsökare
 4. Utför SFC- och DISM-skanning
 5. Utför en nystart, reparation på plats eller molnåterställning

Låt oss ta en titt på beskrivningen av den involverade processen för var och en av de listade lösningarna.

1]Återställ den problematiska UWP-appen

Ibland kan en intern konflikt orsaka det här problemet på en dator med Windows 11/10. I en sådan situation kan det hjälpa dig att återställa appen. Därför kräver den här lösningen att du återställer den specifika UWP-appen som skickar detta fel och se om det löser problemet. Annars, fortsätt med nästa lösning.

2]Omregistrera alla Windows Store-appar

Denna lösning kräver att du omregistrerar alla Windows Store-appar. När du omregistrerar Windows Store-appar körs den som en ny app, vilket hjälper dig att åtgärda problemet. Om efter omregistreringsproceduren slutförts men problemet kvarstår kan du prova nästa lösning.

3]Kör Windows Store Apps Felsökare

Ge oss en minut, vi uppdaterar appmeddelandet på Windows 10

Det är förmodligen den bästa lösningen som kan lösa problemet du får. Sådana felsökare kan fixa alla vanliga problem som det här. Det är därför som den här lösningen kräver att du kör Windows 11/10 inbyggda Windows Apps-felsökare. När det är gjort, kontrollera om problemet är löst, om inte, fortsätt med nästa lösning.

4]Utför SFC- och DISM-skanning

Om du har systemfilfel kan du stöta på felet.

SFC/DISM är ett verktyg i Windows som låter användare söka efter korruption i Windows-systemfiler och återställa skadade filer.

För enkelhetens och bekvämlighetens skull kan du köra skanningen med hjälp av proceduren nedan.

 • Tryck Windows-tangent + R för att anropa dialogrutan Kör.
 • I dialogrutan Kör skriver du och trycker på Enter för att öppna Anteckningar.
 • Kopiera och klistra in syntaxen nedan i textredigeraren.
@echo off
date /t & time /t
echo Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
echo ...
date /t & time /t
echo Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
echo ...
date /t & time /t
echo SFC /scannow
SFC /scannow
date /t & time /t
pause
 • Spara filen med ett namn och lägg till .fladdermus filtillägg-t.ex.; .
 • Kör batchfilen upprepade gånger med administratörsbehörighet (högerklicka på den sparade filen och välj från snabbmenyn) tills den inte rapporterar några fel.
 • Starta om din PC.

Vid uppstart, se om problemet är löst, om inte, prova nästa lösning.

5]Utför en nystart, reparation på plats eller molnåterställning

Vid denna tidpunkt, om appfelet fortfarande är olöst, beror det troligen på någon form av systemkorruption som inte kan lösas på konventionellt sätt. I det här fallet kan du prova Fresh Start, reparation på plats för att återställa alla Windows-komponenter. Du kan också prova Cloud Reset och se om det hjälper.

Bonustips: Du kan använda verktyget FixWin för Windows 10 för att reparera UWP-appar och andra allmänna PC-problem och problem med bara ett klick.

Hur fixar du Vi uppdaterar Windows-säkerheten, den borde vara redo att användas igen inom kort?

Om du får ett felmeddelande när du uppdaterar en app; du kan följa de exakta lösningarna enligt ovan. Alla de ovannämnda lösningarna hjälper dig att fixa det här felmeddelandet på Windows 11/10 inom några ögonblick.

Hur fixar du Ge oss en minut?

För att åtgärda felet i Windows 11/10 måste du återställa den felaktiga appen, omregistrera alla Windows Store-appar, köra Windows Apps felsökare, etc. Bortsett från det kan du utföra en SFC-skanning på din dator.

Hoppas dessa lösningar fungerade!

Relaterade Artiklar

Back to top button