Garmin presenterar sin Enduro 2, en uppkopplad klocka med gigantisk autonomi

Garmin Enduro 2

Garmin presenterar sin helt nya ansluten klockaskär för uthållighet.

Varumärket lovar verkligen en autonomi som kan klättra upp till 150 timmar.

Garmin Enduro 2: klockan i “ultra uthållighetsläge”.

Varumärket Garmin är mycket stolta över att idag presentera sin helt nya Enduro 2, en uppkopplad multisport GPS-klocka för ” ultra uthållighet “. De smart klocka har solglas, samt ett nytt långvarigt batteri, som lovar att ge Enduro 2 en räckvidd på upp till 150 timmar i GPS-läge och över 45 dagar i smartwatch-läge.

Garmin Enduro 2 © © Garmin

Garmin Enduro 2-klockan har en lätt titanram och baksida, 1,4″ Power Sapphire crystal och en Ultrafit nylonrem. Det finns också ett nytt pekgränssnitt förutom knappkontroller. Det uppgraderade solglaset lovar samtidigt ett batteri som räcker inte mindre än 57 % längre än tidigare modeller.

Sport, aviseringar och Garmin Pay

Enduro 2-klockan integrerar självklart navigationsfunktioner från Garmin, kartor Integrerad TopActive och Ski, samt flerbands GNSS-system med SatIQ-teknik som väljer det mest lämpliga GPS-läget för miljön. För sin del registrerar och genererar den nya Health Snapshot-funktionen en rapport med nyckelstatistik, inklusive hjärtfrekvens och dess variation, syrenivån i blodet, andning, stress…

Garmin Enduro 2 © © Garmin

Garmin riktar sig även till nattsport med sin Enduro 2, eftersom klockan har en ny justerbar LED-ficklampa, märkets mest kraftfulla hittills.

Den är dubbelt så kraftfull som den på Fenix ​​​​7X och erbjuder ett valfritt stroboskopläge för att matcha löparens tempo eller ett “rött säkerhets”-ljusläge som låter användare se och synas.

Garmin Enduro 2 © © Garmin

Garmin Enduro 2-klockan är inte begränsad till att utöva sport, utan låter dig även ta emot aviseringar om inkommande samtal, SMS, kalenderpåminnelser, sociala nätverk… Till detta läggs funktionen Garmin Pay kontaktlös betalning.

Uppenbarligen är klockan kompatibel med både iPhones och Android-smarttelefoner. Garmin specificerar att Enduro 2-klockan även kan skicka ett meddelande med löparens liveposition till sina kontakter, manuellt eller automatiskt under vissa aktiviteter med integrerad automatisk incidentdetektering vid behov.

Den nya Garmin Enduro 2-klockan är tillgänglig nu till det rekommenderade priset på 1 099,99 euro.

Vilka är de bästa smartklockorna för sport? 2022 jämförelse

Uppkopplade klockor har blivit mycket mer än enkla förlängningar av våra smartphones på handleden. De är nu verkliga verktyg för att övervaka vår sportprestation och våra hälsoindikatorer genom olika åtgärder. Vissa modeller är till och med speciellt designade för denna användning, upptäck vårt urval av de bästa smartklockorna för sport.
Läs mer

Källa: Garmins pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button