Gaming Chromebook, de första bilderna på den intressanta bärbara datorn har läckt ut

De sista dagar dominerades av Googles nyhet om att Stadia skulle stängas i januari 2023. Även om valet var oundviklig, fångade många människor, inklusive spelskapare som var inom dagar eller veckor efter att deras projekt släpptes. Det kan dock finnas en radie på ljus för spelare inom Googles ekosystem. Lenovo tycks planera försäljningen av en gaming Chromebook, med passande titel Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook.

Nyheten kommer efter några Chrome-sökningar Oförpackad, som också upptäckte vad som verkar vara en kort demonstrationsvideo av maskinen. Dessutom har vi skickat vad som verkar vara autentiska fotografier av IdeaPad Gaming Chromebook, inklusive en som visar det 4-zoners RGB-bakgrundsbelysta tangentbordet.

Chromebook, Google kan snart avslöja överraskningen

Den har en 16-tums skärm med upplösning 2560 × 1600 med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Detta sätter den i nivå med Lenovos IdeaPad 5i Chromebook, som debuterade på IFA förra månaden. Dessutom skulle företagets spel-Chromebook troligen komma med två alternativ från CPU: en Intel Core i3-1215U eller en Intel Core i5-1235U.

Det är värt att nämna att det tidigare nämnda IdeaPad 5i Chromebook den har också en Core i3-1215U CPU, men kan inte använda spelapplikationer ChromeOS som Steam. Enligt Chrome Unboxed skulle Core i5-modellen kunna placeras som ett bra alternativ för Steam-spel, men Kärna i3 det skulle kunna drivas mot molnspeltjänster.

Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook kommer att inkludera upp till 8 GB RAM och upp till 512 GB NVMe-lagring, vilket kompletterar hårdvaruspecifikationerna. I/O-sektionen har två USB-C- och två USB-A-portar, samt fyra högtalare stereo (2W vardera) med Waves MaxxAudio och ett 3,5 mm hörlursuttag.

Relaterade Artiklar

Back to top button