Galaxy Z Fold Tab, nya rykten om den möjliga debuten av den hopfällbara Samsung

Samsung arbetar hårt för att utöka sitt sortiment av hopfällbara enheter. Familjen förenades under initialerna Galaxy Z och snart kunde, förutom smartphones, även en surfplatta komma.

Faktum är att de nya ryktena tyder på det Samsung kan snart introducera Galaxy Z Fold Tab. Surfplattan kan introducera en unik funktion som aldrig tidigare skådats på hopfällbara smartphones. Faktum är att tillverkaren avser att skapa en enhet med tre delar av skärmen som kan stänga om sig själva.

Den potentiella Galaxy Z Fold Tab är under utveckling på Samsungs kontor och det kan komma ut på marknaden inom de närmaste månaderna. De framsteg som lanserats av läckaren Yogesh indikerar att det koreanska företaget har förutsett debuten under första halvåret 2022.

Samsung Galaxy Z Fold Tab kommer i början av 2022

Tidigare rykten tydde på en möjlig lansering 2021, men komplexiteten i projektet har drivit på releasedatumet. Men Samsung kan fortfarande presentera hopfällbara enheter senare under året. I själva verket i kursen de närmaste månaderna är Galaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3 förväntas tillkännages.

När det gäller den vikbara surfplattan kommer Samsung att göra den till ett riktigt flaggskepp tack vare några unika funktioner. Enligt förskotten, det kommer en ny S Pen som kan placeras inuti vikanordningen. Även tillverkaren utvecklas ett nytt UTG (ultratunnt glas) skyddsglas vilket kommer att garantera ett bättre skydd men samtidigt flexibilitet.

Det här är bara några av de förväntade funktionerna och säkert kommer fler detaljer att komma under de närmaste månaderna som gör att du bättre kan upptäcka enheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button