Galaxy Z Flip 3, Samsungs patent visar den möjliga designen

Under 2021 kan Samsung lansera den nya generationen av hopfällbara smartphones. Den koreanska tillverkaren arbetar potentiellt med en outgiven enhet dvs konfigurerad som den nya Galaxy Z Flip 3.

LetsGoDigital tänkte lansera nyheterna med en intressant upptäckt. Samsung har ansökte om ett patent på en hopfällbar enhet med en clamshell-design. Kopplingen till Galaxy Z Flip är därför omedelbar och det antas att denna enhet kan representera den nya generationen.

Ur detta patent framgår en mycket intressant egenskap som den nuvarande Galaxy Z Flip äger inte. Den nya hopfällbara smartphonen kan vikas tillbaka på sig själv i båda riktningarna. För att uppnå detta måste Samsung helt omforma öppningssystemet och mekanismerna samt utveckla flexibelt glas som är motståndskraftigt på samma gång.

Samsung kan komma att presentera den nya Galaxy Z Flip 3

Tack vare den nya lösningen kan enheten stängas som det nu händer om den böjs åt ena hållet. I alla fall, fällning åt andra hållet öppnar den ytterligaresom erbjuder möjligheten att använda skärmen separat.

Samsung har också tänkt på några funktioner som måste finnas på den potentiella Galaxy Z Flip 3. Det deponerade patentet visar också närvaron av en främre kamera av dubbla håltyp. Det kommer också att finnas fingeravtryckssensorn integrerad i displayen, en absolut nyhet för denna typ av enhet.

Allt som återstår är att vänta på mer information om denna nya enhet. Minns att Samsung har patenterat dessa lösningar, men det sägs inte att det faktiskt utvecklar dem. Det kommer att bli nödvändigt att utvärdera de nya indiskretionerna som säkerligen inte kommer att vänta på sig.

Relaterade Artiklar

Back to top button