Galaxy Watch 5 och 5 Pro visar sig själva från alla vinklar redan innan deras officiella presentation

Samsung Galaxy Watch 5 © © 91 Mobiler

Officiella 3D-renderingar av nästa versioner av ansluten klocka signerade Samsung låter oss upptäcka dem från alla vinklar.

Om några veckor kommer Samsung att presentera sin Samsung Galaxy Watch 5 och 5 Pro.

En “Pro”-version som tappar sin roterande krona men vinner i elegans

Bara ett år efter Samsung Galaxy Watch 4, som ganska hade förfört oss, kommer det koreanska varumärket att erbjuda nya modeller som kommer att köras på Wear OS 3.5 med One UI Watch 4.5-gränssnittet.

Efter flera veckor av rykten och olika och varierande information erbjuder den berömda läckaren Evan Blass oss idag inget mindre än kompletta 3D-renderingar som låter oss se i detalj vad Samsung har i beredskap för sina kommande två anslutna klockor.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro © © 91Mobiles

Låt oss börja med Samsung Galaxy Watch 5 Pro, som kommer att erbjudas i två färger (svart och titangrå) med ett glas skyddat av safir. Till skillnad från föregående generation verkar den roterande kronan vara ur spelet i år och användare får nöja sig med klockans pekskärm för att navigera mellan gränssnitten.

Skärmen på denna avancerade klocka skulle vara 45 mm i diameter och skulle behålla sitt runda format. Galaxy Watch 5 Pro skulle också erbjudas i en Wi-Fi- eller 4G-version, med priser högre än förra året och mellan €490 och €540.

Galaxy Watch 5 bör vara en teknisk uppdatering med minst en ny färg

Den “klassiska” Samsung Galaxy Watch 5 skulle erbjuda en design som bara skiljer sig väldigt lite från den fjärde versionen som sågs 2021. Klockan skulle finnas i två skärmstorlekar (eventuellt 40 och 44 mm) och tillgänglig i flera färger. De renderingar som erbjuds här visar oss versioner i svart, silver och blå, men det är möjligt att Samsung fortfarande har några varianter att ta tag i för sin presentation planerad till de närmaste veckorna.

Samsung Galaxy Watch 5 © © 91Mobiles

Återigen skulle Samsung Galaxy Watch 5 finnas tillgänglig i två versioner, 4G och Wi-Fi, till priser mellan 300 och 400 euro för den större mobilmodellen.

Det officiella tillkännagivandet av Samsung Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro kan äga rum redan nästa augusti, under ett evenemang som också kan se lanseringen av märkets nästa hopfällbara smartphones, Samsung Galaxy Z Flip 4 och Samsung Galaxy Z Fold 4.

Källa: 91Mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button