Galaxy Watch 5 finns i tre olika versioner

Samsungs nya smarta klocka Galaxy Watch 5 har setts igen. Samsungs nya smartklocka kommer i tre olika versioner.

Som ni vet förbereder Samsung för att lansera en ny smartklockor i år. Medan väntan på denna smarta klocka, som spås bli Galaxy Watch 5, fortsätter avslöjade informationen att Samsungs nya smartklocka kommer i tre olika versioner.

Data som delas av Galaxy Club visade att Watch 5 för närvarande utvecklas med kodnamnet Heart och att det finns tre olika versioner av Heart-seriens smartwatch: Heart-S, Heart-L och Heart-Pro.

Heart-L spekuleras vara den klassiska Watch 5. Storleksinformationen i informationen visar att Heart-S kommer att vara en slags minimodell. Heart-Pro, som namnet antyder, kommer att vara den mest avancerade versionen av dessa modeller, Watch 5 Pro.

galaxy klocka 5

Tidigare läckt information om Samsungs nya smartklocka visade att Galaxy Watch 5 kommer med 10 procent högre batterikapacitet jämfört med Watch 4, vilket kan göra en betydande skillnad för en smartklocka. Det uppskattas att Samsung kommer att göra seriösa förbättringar inom områden som RAM och Wi-Fi-kapacitet, men för närvarande finns det ingen tydlig information om detta ämne.

Samsung, som använde operativsystemet Tizen OS i sina smarta klockor, bytte till Googles operativsystem Wear OS med Galaxy Watch 4, som släpptes förra året. Det är säkert att företaget kommer att föredra Wear OS i sina nya smarta klockor. För i och med övergången till Wear OS, som bär Android-applikationer till smarta klockor, har intresset för Samsungs smarta klockor ökat rejält.

vivo S15 sågs på TENAA även denna gång

Relaterade Artiklar

Back to top button